ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - Άρης κρίνουν την Ευρώπη – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Intime

Super League: Το ντέρμπι «Δικεφάλων», ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και τη «μονομαχία» της Λεωφόρου, Παναθηναϊκός Άρης περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στα playoffs.

Οι δύο αναμετρήσεις αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση της μεγάλης μάχης που γίνεται για την εξασφάλιση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Στη χειρότερη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να αποφύγει τον «εφιάλτη» του αποκλεισμού από την Ευρώπη. Οι «κιτρινόμαυροι» που είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο θα πρέπει να φύγουν με το «διπλό» από την Τούμπα. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο είναι πιθανό να εμφανίσει σημάδια κόπωσης, μετά την 120λεπτη υπερπροσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη, σε μια αναμέτρηση, όπου κοντράρονται οι πιο φορμαρισμένες ομάδες των playoffs. Οι «πράσινοι» είναι αήττητοι στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, ενώ εξασφάλισαν και την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από οκτώ χρόνια. Από την άλλη, οι «κίτρινοι» τρέχουν αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων και κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς είναι στο +2 τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο κι από την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι περιμένουν τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, θέλουν νίκη με καλή εμφάνιση για να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ PLAYOFFS ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Διαβάστε επίσης:

Super League: Αήττητος ο Ατρόμητος, «διπλό» ο Παναιτωλικός - Τα highlights κι η βαθμολογία

«Απάντησε» στη Λίβερπουλ η Σίτι - Highlights από Premier League, Serie A, Bundesliga, LaLiga