ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1: Ο Ζάχαβι του στέρησε το όνειρο!

Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Intime News

Europa Conference League: Ο Άρης πάλεψε για την ανατροπή, αλλά η κλάση του Ζάχαβι έκανε τη διαφορά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να παίρνει την πρόκριση, παρά τη νίκη (2-1) των «κίτρινων».

Η ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς έφερε τους «κίτρινους» σε δύσκολη θέση, αλλά οι παίκτες του Μπούργος έδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο.

Ο Άρης πάλεψε σαν θηρίο, κοίταξε στα μάτια τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κι αν δεν ήταν η κλάση του Ζάχαβι, ενδεχομένως να είχε πετύχει και τη μεγάλη ανατροπή.

Η πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε, αλλά το χειροκρότημα στο φινάλε αποτελεί ένα παράσημο για την προσπάθεια της.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Γκρέι στο 60ο λεπτό, σε μια φάση που ο διαιτητής τα έκανε μαντάρα αποβάλλοντας δύο παίκτες της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς, αλλά τελικά πήρε τη μία πίσω.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με δέκα παίκτες την τελευταία μισή ώρα, αλλά βρήκαν γκολ με τον χαρισματικό επιθετικό. Οι «κίτρινοι» πήραν ξανά προβάδισμα με τον Ντουκουρέ κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να στείλει το ματς στην παράταση.

Διαιτητής: Τζον Μπίτον (Σκωτία)
Γκολ: 60' Γκρέι πεν., 81' Ντουκουρέ - 74' Ζάχαβι
Κίτρινες: Φαμπιάνο, Πάλμα, Πίρσμαν, Χατζηιωάννου - Σάμποριτ, Φαν Όβεριμ, Γιοβάνοβιτς, Χοζέζ, Γκολάσα, Πέρετζ.
Κόκκινες: Γκλέιζερ
ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταμπό (68' Καμάτσο), Ντουκουρέ (90'+5' Ντιοπ), Μαντσίνι (78' Ματέο), Πάλμα (90'+5' Χατζηιωάννου), Ιτούρμπε (68' Μανού), Γκρέι.
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Βλάνταν Ίβιτς): Πέρετζ, Νιρ Μπίτον, Γεϊνί, Σάμποριτ, Φαν Οβεριμ (90' Νταν Μπίτον), Γκλέιζερ, Κανιτσόφσκι (90' Ρίκαν), Ζεράλδες, Χοζέζ (78' Κάντιλ), Κούβας (66' Γκολάσα), Γιοβάνοβιτς (66' Ζάχαβι).

Σχετικές ειδήσεις