ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2022: Ο Λιονέλ Μέσι άφησε εκτός φαβορί την Αργεντινή

lionel messi Λιονέλ Μέσι
AP Photo/Kamran Jebreili

Μουντιάλ 2022: Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στα τρία φαβορί που θεωρεί ότι έχουν το προβάδισμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με την Αργεντινή να μην είναι στις επιλογές του.

Ο «σταρ» της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος θα αγωνιστεί στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του, μίλησε στο επίσημο κανάλι της CONMEBOL στο Youtube.

Μάλιστα, ο Μέσι μίλησε στον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, Εζέκιελ Λαβέτσι και τόνισε ότι η κάτοχος του τροπαίου, Γαλλία, η Αγγλία κι «μισητή», Βραζιλία είναι ένα βήμα μπροστά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιονέλ Μέσι:

«Όποτε μιλάμε για υποψήφιους, πάντα μιλάμε για τις ίδιες ομάδες. Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις, αλλά γενικά, οι μεγάλες ομάδες είναι υποψήφιες. Πάνω απ' τους υπόλοιπους; Βραζιλία, Γαλλία και Αγγλία. Σήμερα, είναι λίγο πιο πάνω από τους υπόλοιπους, όμως το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τόσο δύσκολο και περίπλοκο που όλα μπορούν να συμβούν.

Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι. Έχουμε ένα πολύ ωραίο σύνολο, που διψάει, αλλά πηγαίνουμε βήμα βήμα. Γνωρίζουμε ότι οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν είναι εύκολοι. Ελπίζουμε να αρχίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αντιμετωπίσουμε όλα όσα έρθουν αργότερα. Όσο περισσότερο αγωνίζεσαι και όσο περισσότερο χρόνο περνάς στον αγωνιστικό χώρο, τόσο περισσότερο γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά μας και τι είναι καλύτερο κάθε στιγμή».

Σχετικές ειδήσεις