ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: «Κλειδώνει» ο τελικός ΑΕΚ - ΠΑΟΚ | Η «υποχρέωση» των «ασπρόμαυρων» με Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: «Κλειδώνει» ο τελικός ΑΕΚ - ΠΑΟΚ | Η «υποχρέωση» των «ασπρόμαυρων» με Λαμία
Eurokinissi

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού αναμένεται να προκύψει και… επίσημα την Μεγάλη Πέμπτη (13/04) όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στην Τούμπα, στον δεύτερο ημιτελικό.

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (12/04) η ΑΕΚ «σφράγισε» την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Η Ένωση ηττήθηκε 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, αλλά είχε «προίκα» την επικράτησή της 3-0 στην «OPAP Arena» στον πρώτο ημιτελικό. Έτσι, το «συγκρότημα» του Ματίας Αλμέιδα έκλεισε θέση στον τελικό και περιμένει απλά την… επιβεβαίωση για την παρουσία του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (13/04) τη Λαμία στην Τούμπα. Ο δεύτερος ημιτελικός θεωρείται τυπική διαδικασία, μια και οι «ασπρόμαυροι» είχαν επιβληθεί 5-1 στον πρώτο αγώνα, ο οποίος είχε γίνει - έπειτα από δύο αναβολές - στο «Αθ. Διάκος» της Φθιώτιδας.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται… απλά να εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό και να «σφραγίσει» το «εισιτήριο» για τον τελικό. Βέβαια, μέχρι στιγμής ουδείς γνωρίζει για την έδρα και την ημερομηνία του αγώνα, μια και τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04) η Αστυνομία της Κύπρου ανακοίνωσε την απόφασή της να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή στο «ΓΣΠ» στις 20 Μαΐου.

Η ρεβάνς της Τούμπας έχει προγραμματιστεί να αρχίσει το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (13/04) στις 17:00 και τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet

1οι ημιτελικοί

Γήπεδο

Αγώνας

Αποτέλεσμα

OPAP Arena

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

3-0

Αθ. Διάκος

Λαμία - ΠΑΟΚ

1-5

2οι ημιτελικοί

Γήπεδο

Αγώνας

Ώρα / Καναλι / Σκορ

Γ. Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

2-1

Τούμπα

ΠΑΟΚ - Λαμία

13/04, 17:00 - CosmoteSport4HD

Σχετικές ειδήσεις