ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραγωδία στο Μαρόκο - Νεκρή 29χρονη οπαδός σε επεισόδια με την αστυνομία (video)

Τραγωδία στο Μαρόκο - Νεκρή 29χρονη οπαδός σε επεισόδια με την αστυνομία (video)
Print Screen - Video

Θρήνος στο Μαρόκο για την 29χρονη Νούρα, οπαδό της Ράγια Καζαμπλάνκα, η οποία έχασε τη ζωή της για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, κατά την είσοδό της στο γήπεδο. 

Σοκάρει η είδηση του θανάτου μιας 29χρονης κοπέλας, φιλάθλου της Ράγια Καζαμπλάνκα, πριν από την αναμέτρηση με την Αλ Αχλί, για τα προημιτελικά του αφρικανικού Champions League.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Μαρόκο, τα οποία αναπαράγονται και στην Ευρώπη, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της Νούρα, κατά την είσοδό της στο γήπεδο.

Εκείνη την ώρα επικρατούσε πανικός σε μια από τις Θύρες, καθώς φίλαθλοι χωρίς εισιτήρια επιχειρούσαν να περάσουν μαζί με αυτούς που είχαν. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας απαγόρευσαν σε όλους την είσοδο, με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονος συνωστισμός, ενώ η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος με νερό, με τα επεισόδια να γενικεύονται.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 29χρονη φίλαθλος κατέρρευσε. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου τελικά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

«Ο πρόεδρος της Αλ Ράγια, Αζίζ Ελ Μπαντραουί εκ μέρους και όλων των μελών του συλλόγου, εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια της φιλάθλου, Νούρα, η οποία έχασε τη ζωή της πριν από τον αγώνα της ομάδας μας με την Αλ Αχλί», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Καζαμπλάνκα.