ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0: Ισοπαλία στη Λεωφόρο, στο χέρι του «τριφυλλιού» ο τίτλος

Super League, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0: Ισοπαλία στη Λεωφόρο, στο χέρι του «τριφυλλιού» ο τίτλος

Super League: Σε ένα ντέρμπι «γεμάτο» δυνατές μονομαχίες, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0, με τους «πράσινους» να διατηρούν το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.

Το πρωτάθλημα δεν κρίθηκε στον αγώνα της χρονιάς, γιατί δεν υπήρξε νικητής!

«Πράσινοι» και «κιτρινόμαυροι» έδωσαν μεγάλη μάχη για το «τρίποντο», αλλά στο τέλος κανείς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κάπως έτσι έχουμε παράταση στην αγωνία, γνωρίζοντας πλέον την ομάδα που έχει στα χέρια του τον τίτλο.

Αυτή είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος «κλείδωσε» το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την ΑΕΚ κι αν πορευτεί μόνο με νίκες μέχρι το φινάλε, τότε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, δίχως να τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα της «Ένωσης».

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και σε μεγάλη κομμάτια του παιχνιδιού κυριάρχησαν, έχοντας ευκαιρίες αλλά και δύο δοκάρια με τον Τσούμπερ, για να πάρουν το «διπλό». Όσο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν ως κορυφαία ευκαιρία την ευκαιρία του Σπόραρ στο 45ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ διαμαρτύρονται για τη φάση του Ρότα στο 12ο λεπτό, όπου δεν δόθηκε ούτε φάουλ, ενώ στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο Μουκουντί θα έπρεπε να είχε αποβληθεί σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Στο φινάλε αυτό που μένει είναι ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν μια τρομερή μάχη, σε ένα ντέρμπι που δεν είχε ποιότητα, αλλά είχε ένταση, δυνατές μονομαχίες και «νικητή» το «τριφύλλι».

Super League
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0slgr.gr

Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία)
Κίτρινες: Μάγκνουσον, Κουρμπέλης – Μουκουντί, Γιόνσον, Βίντα, Μάνταλος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (89΄ Βέρμπιτς), Τσέριν (46΄ Μαντσίνι), Παλάσιος (72΄ Τσοκάι), Μπερνάρντ (59΄ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (59΄ Ιωαννίδης).
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα (10΄ λ. τρ. Πινέδα), Χατζισαφί, Γιόνσον (69΄ Σιμάνσκι), Γαλανόπουλος (75΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (75΄ Άμραμπατ), Ελίασον (75΄ Φερνάντες), Τσούμπερ, Γκαρσία.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Ματίας Αλμέιδα (ΑΕΚ)

Σχετικές ειδήσεις