ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έντονο ενδιαφέρον για Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Έντονο ενδιαφέρον για Μπερνάρ

Ομάδες από Τουρκία, ΗΠΑ, Βραζιλία και Μεξικό, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον στην πλευρά του Μπερνάρ για να τον αποκτήσουν. Διαψεύδει επαφές η Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Μπερνάρ είναι απ’ τα σημαντικότερα ονόματα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Σε λίγες μέρες ο Βραζιλιάνος άσος μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, οπότε μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του απ’ το καλοκαίρι και μετά. Όπως φαίνεται, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον γι’ αυτόν.

Η ομάδα που έχει ακουστεί περισσότερο απ’ όλες, είναι η Ατλέτικο Μινέιρο. Ομάδα στην οποία «έχτισε» το όνομά του και έχει ιδιαίτερες σχέσεις μαζί της. Οπότε σε περίπτωση επιστροφής στης Βραζιλίας θα ήταν στην κορυφή των προτεραιοτήτων του. Πάντως ο αθλητικός διευθυντής του κλαμπ, διέψευσε πως αυτή τη στιγμή έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή.

«Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση. Αυτό μπορώ να πω. Ιδίως γιατί έχει συμβόλαιο», δήλωσε ο Ροντρίγκο Καετάνο και συνέχισε: «Αν κάποια στιγμή εκφράσει πραγματικά την επιθυμία του να έρθει, έχω πολύ καλή σχέση και με τον ατζέντη του. Αν ο σύλλογος κι ο ίδιος καταλάβουν ότι είναι πραγματικά το καλύτερο και για τους δύο, θα είναι εκπληκτικό. Δεδομένου του παρελθόντος του εδώ, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι ευπρόσδεκτος. Πάντα θέλουμε τους καλύτερους εδώ. Πάντα. Πρέπει όμως να δούμε και τι ταιριάζει με το μπάτζετ του κλαμπ. Αυτή είναι μία άλλη συζήτηση».

Η ιστοσελίδα «Noataque.com.br», σε δημοσίευσή της τονίζει πως ο ατζέντης του Μπερνάρ έχει δεχτεί ήδη κρούσεις από πολλές ομάδες. Ομάδες που προέρχονται από την Τουρκία, το Μεξικό, τις ΗΠΑ, αλλά και τη Βραζιλία.