ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερό ξέσπασμα Νεϊμάρ: «Μισώ όσους κρύβονται πίσω από ένα προφίλ και λένε άσχημα λόγια»

Τρομερό ξέσπασμα Νεϊμάρ: «Μισώ όσους κρύβονται πίσω από ένα προφίλ και λένε άσχημα λόγια»

Η αυτοκτονία μιας 22χρονης κοπέλας στη Βραζιλία, έφερε το ξέσπασμα του Νεϊμάρ κατά των ΜΜΕ και όσων με ανώνυμα προφίλ στα social media κάνουν άσχημα σχόλια για άλλους ανθρώπους.

Ψευδείς ειδήσεις στα ΜΜΕ και μηνύματα μίσους στα social media, στάθηκαν αφορμή για να γίνει έξαλλος ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ξέσπασε με αφορμή την αυτοκτονία μιας 22χρονης από την πατρίδα του. Η νεαρή κοπέλα δεν άντεξε την πίεση των ΜΜΕ και των δημοσιευμάτων για φημολογούμενη σχέση της με τον κωμικό, Γουίντερσον Νούνες.

Συγκεκριμένα υπήρξαν διαρροές συνομιλιών, ακολούθησαν ψυχολογικά προβλήματα της νεαρής που έπεσε σε κατάθλιψη και δυστυχώς έδωσε τέλος στη ζωή της, όπως αποκάλυψε η οικογένειά της.

Ο Νεϊμάρ με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στο φαινόμενο φανερά εκνευρισμένος:

«Διάφορα sites με κουτσομπολιά, τηλεοπτικά κανάλια κι όλα τα είδη Μέσων, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά με το τι δημοσιεύουν ή λένε.

Στους haters, εσείς που διαδίδετε το μίσος, σ’ αυτούς που ξέρουν τα πάντα, στους υποστηρικτές της αλήθειας, τους αγίους που δεν κάνουν ποτέ λάθη: Συγχαρητήρια, είστε υπεύθυνοι για ακόμα ένα θύμα.

Πραγματικά μισώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα προφίλ στο διαδίκτυο για να πουν άσχημα λόγια για κάποιον άλλο.

Το να θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα μεταφέρει τα νέα μπορεί να δώσει τέλος στη ζωή κάποιου ανθρώπου. Δεν είναι όλοι ψυχικά δυνατοί».