ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ομιλία Σαββίδη - «Ο Λουτσέσκου είναι ο μαέστρος - Θα είμαι συνεχώς δίπλα σας»

ΠΑΟΚ: Ομιλία Σαββίδη - «Ο Λουτσέσκου είναι ο μαέστρος - Θα είμαι συνεχώς δίπλα σας»
Eurokinissi

ΠΑΟΚ: Τη στήριξή του στον Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο Ιβάν Σαββίδης, αυτή τη φορά σε ομιλία του στους ποδοσφαιριστές.

Τις ευχές τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έστειλαν οι Ιβάν Σαββίδης και Γιώργης Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και ο γιος του, μίλησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και είχαν μία εγκάρδια συνομιλία με την ομάδα.

Η ομιλία Σαββίδη στην ομάδα του ΠΑΟΚ
Ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργης, ευχύθηκαν στην ομάδα του ΠΑΟΚpaokfc.gr

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Ιβάν Σαββίδης συνεχάρη τους παίκτες για τα όσα έχουν πετύχει στο Europa Conference League αλλά και την πορεία στο πρωτάθλημα και ζήτησε μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή.

Η ομιλία Σαββίδη στην ομάδα
Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά»paokfc.gr

«Δεν θα αλλάξουμε λογική. Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός και έτσι θα το αντιμετωπίζουμε. Έχουμε μακρύ δρόμο και θα είμαι συνεχώς δίπλα σας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μη χάσετε το πνεύμα που σας έχει φέρει ως εδώ. Όπως στο βίντεο των Χριστουγέννων, ο καθένας έχει τον ρόλο του, ο μαέστρος είναι ο Ραζβάν και όσοι δουλεύουν πίσω από τις κάμερες έχουμε επίσης μεγάλη ευθύνη. Όταν όλα λειτουργούν σωστά, αρμονικά και με σεβασμό του ενός στον άλλον, έρχονται ιστορικές στιγμές. Και σας εύχομαι να συνεχίσετε να γράφετε τέτοιες σελίδες στο βιβλίο του ΠΑΟΚ», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ήταν ο άνθρωπος που ευχήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη εκ μέρους της ομάδας και τον ευχαρίστησε για τη στήριξη. Παράλληλα, τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν δουλέψει σκληρά και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όμως η δουλειά θα πρέπει να γίνει περισσότερη, ούτως ώστε να υπάρξει βελτίωση στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ στο μίτινγκ με τον Ιβάν Σαββίδη
Το ποδοσφαιρικό τμήμα στην ομιλία του Ιβάν Σαββίδηpaokfc.gr

Σχετικές ειδήσεις