ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με όλα της τα «όπλα» η Ένωση στο ντέρμπι

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με όλα της τα «όπλα» η Ένωση στο ντέρμπι

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά φέτος ο Ματίας Αλμέιδα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, ερωτηματικό για δύο θέσεις στην ενδεκάδα.

Αποφασιστικότητα και πίστη. Τα στοιχεία που κυριαρχούν στην ΑΕΚ, πριν το μεγάλο ματς της Κυριακής (31/3) με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή με νίκη στο ντέρμπι, βγάζοντας ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τους Πειραιώτες.

Ο Ματίας Αλμέιδα για πρώτη φορά είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Ο Κάλενς γύρισε στην Αθήνα και το… οπλοστάσιο του Αργεντινού τεχνικού είναι γεμάτο. Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα, ουσιαστικά είναι τρία.

Το ένα αφορά το κέντρο της άμυνας και τον παίκτη που θα αγωνιστεί δίπλα στον Βίντα. Κάλενς και Μουκουντί διεκδικούν τη θέση με τον δεύτερο να έχει προβάδισμα. Η ίδια απορία υπάρχει και για τα άκρα της άμυνας, με τους Ρότα-Σιντιμπέ να διεκδικούν θέση δεξιά και Χατζησαφί-Πήλιο αριστερά.

Στάνκοβιτς, Βίντα, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Πινέδα, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, μοιάζουν να είναι σίγουροι στο βασικό σχήμα.