ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπακάκης: «Στην ΑΕΚ… ολοκληρώνεσαι»

Μπακάκης: «Στην ΑΕΚ… ολοκληρώνεσαι»

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε σε εφημερίδα των Χανίων για την επιστροφή του στην Κρήτη ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας και το πώς νιώθει σαν παίκτης της ΑΕΚ.

«Τα Χανιά ήταν ένα σκαλοπάτι για την καριέρα μου και πιστεύω πως τώρα που θα γυρίσω ο κόσμος θα είναι πολύ ζεστός προς το πρόσωπό μου και θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αν το εισπράξω αυτό. Εννοείται πως παρακολουθώ την ομάδα. Έχω κάνει πολλούς φίλους από εκείνη την χρονιά. Είναι μια ομάδα που με βοήθησε και εύχομαι πάντα να πετυχαίνει τους στόχους της», δήλωσε στα «Χανιώτικα Νέα» και θυμήθηκε το πέρασμά του από τον ΑΟΧ. «Ήταν μια δύσκολη χρονιά… Με τον ΑΟΧ τότε είχαμε πολλές δυσκολίες αλλά ευτυχώς είχαμε καταφέρει τον στόχο μας και η χρονιά είχε βγει πετυχημένη».

Πλέον ο ίδιος ανήκει στην ΑΕΚ και το απολαμβάνει. «Το να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι πραγματικά κάτι το πολύ ωραίο… Μαζί με τον εξαιρετικό της κόσμο, ο κάθε ποδοσφαιριστής ολοκληρώνεται σαν επαγγελματίας», τόνισε, ενώ μιλώντας για το παιχνίδι της Παρασκευής ανέφερε: «Ο ΑΟΧ είναι μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα, είναι από τα φαβορί της κατηγορίας. Εμείς θα έρθουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Σχετικές ειδήσεις