ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2018: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ» - Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Μέσι

Μουντιάλ 2018: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ» - Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Μέσι

Τα πιο πικρά γενέθλια της ζωής του πέρασε ο Αργεντινός σούπερ σταρ

Η πορεία της «αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 είναι απογοητευτική ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι κάκιστο.

Οι παίχτες τσακώνονται μεταξύ τους, ενώ ο προπονητής της ομάδας έχει γίνει «κόκκινο πανί» για τους παίχτες που ετοιμάζονται να βγάλουν μόνοι τους την ενδεκάδα για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάντως η σύζυγός του Λιονέλ Μέσι, μόλις το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα δημοσίευσε ένα εγκάρδιο μήνυμα που κυριάρχησε γρήγορα στα social media, ένα χαιρετισμό για τα γενέθλιά του:

«Ευτυχισμένα γενέθλια αγάπη μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ! Σε ευχαριστώ που με έχεις κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο και για την οικογένεια που έχουμε, που είναι μεγαλύτερος ο θησαυρός μας», έγραψε.

Η Ροκούτσο, με την οποία ο Μέσι παντρεύτηκε πέρυσι στην πατρίδα του, άφησε την επιθυμία του για το μέλλον: «Εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένος σήμερα και πάντα με αγάπη».

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει πότε θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να είναι κοντά στον σύζυγό της, αλλά χρησιμοποίησε τα κοινωνικά της δίκτυα για να καταστήσει σαφή στον κόσμο την αγάπη που τους «δένει».

Μάλιστα στο Instagram δημοσίευσε οκτώ φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές, όπου εμφανίζονται τα τρία τους παιδιά, Τιάγκο (5 ετών), Ματέο (2) και Τσίρο, μόλις τριών μηνών.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός: Στο «χορό» των Ρίχτερ η Ελλάδα - Ο Εγκέλαδος «χτύπησε» σε Θεσσαλονίκη και Πύλο