ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Τινάζει» την μπάνκα ο Ιβάν - Δίνει 12 εκατομμύρια ευρώ για τον παιχταρά! (photos)

ΠΑΟΚ: «Τινάζει» την μπάνκα ο Ιβάν - Δίνει 12 εκατομμύρια ευρώ για τον παιχταρά! (photos)
Θέλει να δει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League και το δείχνει

Το πρωτάθλημα φέρνει και super μεταγραφές στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης είδε τον ΠΑΟΚ να κάνει... φύλλο και φτερό τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Τούμπας, επικρατώντας με 3-1, σφραγίζοντας ουσιαστικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια, και ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου» είναι αποφασισμένος για την μεγάλη υπέρβαση.

Ο Σαββίδης είναι αποφασισμένος να πληρώσει όσα απαιτούνται για να κρατήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος στα 127 λεπτά που έχει αγωνιστεί σε 2 αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως είναι ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι.

Ο Πορτογάλος χαφ είναι δανεικός από την Πόρτο, με την ρήτρα αγοράς του να έχει οριστεί στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ποσό υψηλότατο αλλά διαπραγματεύσιμο. Στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν πως η τιμή του 27χρονου χαφ μπορεί να πέσει στο... μισό, για το 50% των δικαιωμάτων του.

Βέβαια η Πόρτο είναι από τους πιο σκληρούς διαπραγματευτές στην Ευρώπη και όταν πουλάει, πουλάει με τους δικούς της όρους, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τον δικό του άσο στο μανίκι, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Διευθυντής ανάπτυξης ποδοσφαιρικού τμήματος, Μάριο Μπράνκο.

Ο Πορτογάλος εξάλλου ήταν αυτός που κατάφερε να φέρει τον Ολιβέιρα, ενώ «σύμμαχος» του ΠΑΟΚ είναι και ο ίδιος ο παίκτης, που έχει συνηθίσει τη ζωή στη χώρα μας και την Θεσσαλονίκη.

Δέλεαρ αποτελεί βέβαια και η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Champions League, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι διατεθειμένος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του για είσοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με αρκετά εκατομμύρια ευρώ μεταγραφών.

Σχετικές ειδήσεις