ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Μεθυσμένη» πολιτεία η Τούμπα

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Μεθυσμένη» πολιτεία η Τούμπα
Η επόμενη ημέρα μετά τον θρίαμβο

Η εμφατική νίκη με 3-1 στο ντέρμπι της Superleague έφερε τους «ασπρόμαυρους» αγκαλιά με το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, επικρατώντας με εμφατικό τρόπο με 3-1 και η επόμενη ημέρα βρίσκει άπαντες στην Τούμπα σε... champions mood!

Ο Ιβάν Σαββίδης μοίρασε συγχαρητήρια και... πριμ στους παίκτες του ΠΑΟΚ με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να μένει ευχαριστημένος τόσο από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του αλλά και από τον κόσμο του «Δικεφάλου», ο οποίος ήταν υποδειγματικός σε όλη την διάρκεια.

Ο Ιβάν Σαββίδης περίμενε υπομονετικά την αποστολή του ΠΑΟΚ έξω από το Μακεδονία Παλάς μετά το θρίαμβο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ήταν τόσο χαρούμενος που τους το έδειξε καθώς τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη τους, ενώ εκείνοι ανταπέδωσαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Στην συνέχεια ανέφερε στους ποδοσφαιριστές: «Εσείς φέρνετε το πρωτάθλημα και μπράβο σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας ζητήσω να συνεχίσετε έτσι και στα υπόλοιπα δέκα παιχνίδια».

Παράλληλα και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, αφενός για το +9, που φέρνει τους «ασπρόμαυρους» αγκαλιά με το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια, αφετέρου με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, τακτικά, με το πλάνο νίκης να ακολουθείτει κατά γράμμα, φέρνοντας την εύκολη, όπως εξελίχθηκε, νίκη.

Πλέον στον ΠΑΟΚ έχουν ένα μόνο στόχο: Την αήττητη κατάκτηση, κάτι που έχει πετύχει μόνο ο Παναθηναϊκός, με το πρόγραμμα να επιτρέπει ένα τέτοιο επίτευγμα.

Τέλος, στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες για είσοδο στους ομίλους του Champions League την νέα σεζόν, δηλαδή το όνειρο του Ιβάν Σαββίδη από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία των «ασπρόμαυρων»...

Σχετικές ειδήσεις