ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονίζει ο Φρανκ Ριμπερί: Έτσι απέκτησα τις ουλές μου

Συγκλονίζει ο Φρανκ Ριμπερί: Έτσι απέκτησα τις ουλές μου

Ο Γάλλος star της Μπάγερν Μονάχου σε μια σπάνια εξομολόγηση για το παρελθόν του.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο Canal +, ο Φρανκ Ριμπερί αποκάλυψε το πως απέκτησε τις χαρακτηριστικές ουλές στο πρόσωπό του, αλλά και τον λόγο που δεν θέλησε ποτέ να τις διορθώσει.

«Ο κόσμος έλεγε: κοίτα τι έχει στο πρόσωπό του, κοιτάξτε το κεφάλι του. Τι είναι αυτή η ουλή; Είναι τόσο άσχημο. Οπουδήποτε αν πήγαινα, ο κόσμος με κοίταζε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Και όχι επειδή ήμουν καλό άτομο ή επειδή το όνομά μου ήταν Φρανκ και ήμουν καλός ποδοσφαιριστής, αλλά εξαιτίας της ουλής», τόνισε ο Γάλλος σταρ της Μπάγερν Μονάχου και συνέχισε:

«Όλα αυτά μου έδωσαν χαρακτήρα και δύναμη. Επειδή, όταν είσαι παιδί και έχεις μία τέτοια ουλή, δεν είναι εύκολο. Ο τρόπος που σε κοιτάζει ο κόσμος, τα σχόλια, η οικογένειά μου υπέφερε για αυτό», πρόσθεσε ο διεθνής άσος.

Μάλιστα, ο Ριμπερί αποκάλυψε πως απέκτησε τις ουλές, όταν ήταν μόλις 2 ετών, σε ένα τροχαίο που είχε η οικογένειά του:«Το πρόβλημα ήταν πως καθόμουν πίσω και μετά την πρόσκρουση πετάχτηκα μπροστά. Κατά μία έννοια, το ατύχημα με βοήθησε. Ως παιδί, μου έδωσε κίνητρο. Ο Θεός μου έδωσε αυτή τη διαφορά. Οι ουλές είναι κομμάτι μου και ο κόσμος θα πρέπει να με αποδεχτεί ως είμαι».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«H Ώρα της Γης»: Δείτε γιατί θα βυθιστεί στο σκοτάδι η Ελλάδα το Σάββατο

Επίδομα παιδιού 2019 - ΟΠΕΚΑ: Ξεκινάει η πληρωμή της α’ δόσης

Σχετικές ειδήσεις