ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ LIVE: «Αστακός» το άδειο ΟΑΚΑ για τον τελικό του κυπέλλου

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ LIVE: «Αστακός» το άδειο ΟΑΚΑ για τον τελικό του κυπέλλου

«Δρακόντεια» μέτρα έξω από το ΟΑΚΑ για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Επί ποδός βρίσκονται άπαντες και ειδικά η ΕΛ.ΑΣ για τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Περίπου 3000 αστυνομικοί θα περιφρουρούν το ΟΑΚΑ περιμετρικά και τα μέτρα ασφαλείας είναι κάτι παραπάνω από «δρακόντεια» για ένα παιχνίδι το οποίο διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, έχουν απαγορευτεί οι συναθροίσεις στο κέντρο της Αθήνας για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια μεταξύ οπαδών.

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για την αναχώρηση τους προς το Στάδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε ένας παλιός γνώριμος σε μια ευχάριστη έκπληξη για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Φρανκ Άρνεσεν επισκέφτηκε την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον νυν τεχνικό διευθυντή της Άντερλεχτ να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, από το διάστημα που δούλευε στην ομάδα.

Ο Δανός είχε συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και με άλλους παλιούς γνώριμους που έχει από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.