ΣΠΟΡ

Απίστευτο: Απέκλεισαν Ολυμπιονίκη επειδή απατούσε τη γυναίκα του!

Απίστευτο: Απέκλεισαν Ολυμπιονίκη επειδή απατούσε τη γυναίκα του!

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Ιάπωνας Ολυμπιονίκης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους αγώνες επειδή είχε παράνομη σχέση!

Ο Ντάιγια Σέτο έχει κερδίσει αρκετά μετάλλια σε διοργανώσεις κι είναι κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 200 μέτρα «πεταλούδα» και 400 μέτρα «μικτό» στην «25άρα» πισίνα, ενώ είναι ο πρώτος Ασιάτης που στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο «μικτό».

Βέβαια, η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του είναι το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μέτρα «μικτό» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, που έγιναν στο Ρίο. Μάλιστα, θα λάβει μέρος και στους επόμενους Ολυμπιακούς που θα διεξαχθούν στην πατρίδα του.

Εν ολίγοις είναι ο κορυφαίος κολυμβητής της χώρας του, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την ομοσπονδία της Ιαπωνίας να τον τιμωρήσει επειδή διατηρούσε παράνομη σχέση! Ο 26άχρονος πρωταθλητής είχε επισκεφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα ξενοδοχείο γνωριμιών με μια γυναίκα, με την οποία διατηρούσε μυστικό δεσμό.

Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του και δήλωσε δημόσια συγγνώμη αλλά αυτό δεν θα τον γλιτώσει από το να μείνει μακριά από τις πισίνες μέχρι το τέλος του 2020. Ο Σέτο έχει δύο κόρες με τη σύζυγο του, η οποία χαρακτήρισε το περιστατικό ως μια «απρόσεκτη πράξη».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr