ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Το υψηλότερο εμπόδιο στους «8» – Θα παίξει με το Νο1 (video)

Μαρία Σάκκαρη: Το υψηλότερο εμπόδιο στους «8» – Θα παίξει με το Νο1 (video)

Μαρία Σάκκαρη: Δύσκολο έργο θα έχει η Ελληνίδα τενίστρια στα προημιτελικά του τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Η Σάκκαρη έκανε εξαιρετική εμφάνιση και προκρίθηκε με 2-0 σετ κόντρα στο άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί, θα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο.

Για την ακρίβεια θα έχει το δυσκολότερο που θα μπορούσε με βάση το ταμπλό της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Australian Open, Σοφία Κένιν, η οποία είναι και το Νο1 του τουρνουά.

Η Κένιν, η οποία βρίσκεται στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό για να αποκλείσει (2-1 σετ) την Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν. Μάλιστα, η Αμερικανίδα έχασε το πρώτο σετ (3-6) και χρειάστηκε το tie break (7-5) στο δεύτερο για να μείνει ζωντανή. Στο τρίτο σετ επικράτησε 6-4 και έκλεισε εισιτήριο για τους «8».

Να θυμίσουμε ότι Σάκκαρη και Κένιν έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν, αμφότερες σε Grand Slam το 2018. Συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο του Wimbledon και στον δεύτερο του US Open, όπου και στις δύο περιπτώσεις η Ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε στο τρίτο σετ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Ένταση στα Ίμια και αλαλούμ στις ΗΠΑ - Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις