ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Για μια ακόμη μεγάλη πρόκριση! Πότε παίζει με την Πλίσκοβα για τους «8» του US Open

Μαρία Σάκκαρη
AP Images

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του US Open και στοχεύει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Επόμενη αντίπαλος για τη Σάκκαρη είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα, με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τους «4» του Grand Slam της Νέας Υόρκης.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια έχει αντιμετωπίσει δύο φορές στο παρελθόν το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης. Αμφότερες στη Ρώμη. Το 2018 για τη φάση των «32», με την Ελληνίδα τενίστρια να κερδίζει με ανατροπή (2-1), ενώ την επόμενη χρονιά συναντήθηκαν στα ημιτελικά με την Τσέχα να κερδίσει με 2-0 σετ.

Η μάχη τους στο US Open είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 02:00 ώρα Ελλάδας και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Eurosport. Η τενίστρια που θα περάσει θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπέντσιτς – Ραντουκάνου.

Στο Νο14 και βλέπει ψηλότερα

Μετά την ιστορική πρόκριση επί της Μπιάνκα Αντρεέσκου, η Σάκκαρη εξασφάλισε την άνοδο της στο Νο14! Αυτό σημαίνει ότι ισοφάρισε το καλύτερο πλασάρισμα στην παγκόσμια κατάταξη Ελληνίδας, που ανήκε στη Λένα Δανιηλίδου από τον Μάιο του 2003. Βέβαια, η Μαρία έχει την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την πρώτη δεκάδα, καθώς σε περίπτωση που κερδίσει την Πλίσκοβα θα ανέβει στο Νο13.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Κραυγή» αγωνίας της αγοράς για τις ανατιμήσεις – Ποια αντίμετρα προτείνουν

Mad Clip: «Ο θάνατος πιθανότατα δεν ήταν ακαριαίος - Έζησε έστω και για λίγο, υπέκυψε στις κακώσεις»

Καιρός: Έρχεται 48ωρο με έντονες βροχές - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν την Τετάρτη