ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Τουλάχιστον τρεις αθλητές με ιατρική εξαίρεση – Θα πάνε κι άλλοι στην Αυστραλία

Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Images

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Φωτιά» βάζει δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι στην Αυστραλία βρίσκονται ήδη τουλάχιστον τρεις αθλητές που έχουν την ίδια ιατρική εξαίρεση.

Το Reuters επικαλούμενο πηγές του τονίζει ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένομαι στη χώρα κι άλλοι αθλητές που έχουν στα χέρια τους το ίδιο χαρτί. Επίσης, ανάλογη άδεια έχουν λάβει και διαιτητές που θα δώσουν το «παρών» στο Australian Open.

Την ίδια ώρα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει σε απομόνωση στο ξενοδοχείο της Μελβούρνης, με τους δικηγόρους του να δίνουν δικαστική διαμάχη με την κυβέρνηση της Αυστραλίας. Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά η πλευρά του Σέρβου θέλει να τις εξαντλήσει, όσον αφορά στην ανατροπή της απόφασης για την ακύρωση της βίζας του.

Το πιθανότερο είναι να μην δώσει το «παρών» στο πρώτο major τουρνουά της χρονιάς, ωστόσο θα είναι σίγουρα στο Roland Garros. Η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάν Μαρασινονού εξήγησε ότι ο «Νολέ» θα βρίσκεται στα χωμάτινα court του δεύτερου Grand Slam της χρονιάς ακόμα κι ως ανεμβολίαστος.

«Δεν θα ακολουθήσει τους ίδιους περιορισμούς με εκείνους που θα είναι εμβολιασμένοι, ωστόσο θα μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά επειδή τα πρωτόκολλά μας, η "φούσκα" που δημιουργούμε, του το επιτρέπουν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Το Roland Garros θα διεξαχθεί το διάστημα 16 Μαΐου με 5 Ιουνίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπουλμπασάκος στο Newsbomb.gr: Τα νοσοκομεία αντέχουν μια εβδομάδα ακόμα υπό αυτές τις συνθήκες

Άρτα: Διπλή ελπίδα μέσα στην τραγωδία - Ξύπνησε ο 16χρονος Γιάννης, γέννησε η μητέρα του

Γαλλία: Ένας 38χρονος έκοψε το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα και τα πήγε στην αστυνομία