ΣΠΟΡ

Ζβέρεφ για Τζόκοβιτς: «Είναι από τους κορυφαίους όλων εποχών – Δεν αφαιρούνται όσα πέτυχε»

Αλεξάντερ Σβέρεφ Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Images

Νόβακ Τζόκοβιτς: Στο πλευρό του Νο1 τενίστα στον κόσμο στάθηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος υπογράμμισε ότι η «κληρονομιά» του δεν μπορεί να αμαυρωθεί από τα περιστατικά στην Αυστραλία.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του Australian Open κι αναφέρθηκε στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Δεν ξέρω ποια είναι η αντίληψη που επικρατεί στον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Ζβέρεφ, για να προσθέσει:«Ξέρω ότι στο άθλημα εξακολουθεί να παραμένει ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες, διότι αυτά που έχει καταφέρει δεν αφαιρούνται. Κέρδισε 20 Grand Slam. Έχει ακόμα τις περισσότερες εβδομάδες ως νο1 στην παγκόσμια κατάταξη. Έχει ακόμα τους περισσότερους τίτλους Masters Series. Ακόμα για μένα, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών».

Ο Γερμανός τενίστας υπογράμμισε ότι: «Αυτό προφανώς δεν είναι καλό για όλους, ειδικά για εκείνον. Αλλά μην αμφισβητείτε την κληρονομιά του εξαιτίας αυτού», ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Ράφα Ναδάλ: «Έχω κάνει προπονήσεις με τον Ράφα, ο οποίος νομίζω ότι παίζει απίστευτα αυτή τη στιγμή ξανά».

Ο Ζβέρεφ εμφανίστηκε, φορώντας ένα μπλουζάκι με γερμανικά χρώματα κι όπως παραδέχθηκε τα συγκεκριμένα ρούχα του προκάλεσαν καλή διάθεση. «Είχα τη μεγαλύτερη νίκη, το μεγαλύτερο τουρνουά στον κόσμο που κέρδισα με αυτό το μπλουζάκι. Φέρνει απίστευτες αναμνήσεις», είπε και κατέληξε: «Ήθελα απλώς να έχω αυτό το συναίσθημα πριν ξεκινήσει το τουρνουά εδώ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Περιστέρι: 32χρονος βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλόνισε ο Stan - Απεγκλώβισε τη σύζυγό του επιχειρηματία από τη Ferrari (vid)

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ποιες είναι πρώτες στη λίστα - Πότε θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ψύχους – Πότε θα χτυπήσει, τι λένε Αρναούτογλου, Μαρουσάκης