ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα με το δεξί στο Χάλε, επόμενος αντίπαλος ο Νικ Κύργιος - Τα highlights

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε 2-1 σετ (7-6(1), 1-6, 6-3) τον Μπενζαμίν Μπονζί και ξεκίνησε με το δεξί στο τουρνουά του Χάλε, όπου θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Νικ Κύργιο

Τσιτσιπάς και Κύργιος θα αναμετρηθούν για 3η φορά, με τον Ελληνοαυστραλό να μετράει δύο νίκες! Αμφότερες ήρθαν σε «σκληρή» επιφάνεια και στα τρία sets.

O Έλληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ και χρειάστηκε το tie break, για να προηγηθεί με 1-0. Στη συνέχεια, ο Μπονζί έπαιξε τρομερό τένις για να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο στο κρίσιμο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς βρήκε τον τρόπο να αποκλείσει τον αντίπαλο του.

Το Νο2 του ταμπλό χρειάστηκε μια ώρα και 57 λεπτά για να πάρει τη νίκη, εκμεταλλευόμενος το καλό σερβίς του, από το οποίο βρήκε 14 άσους. Καθοριστικό σημείο ήταν το πρώτο game του τρίτου σετ, όπου έσωσε δύο break points, για να πάρει το προβάδισμα.

Από την πλευρά του, ο Νικ Κύργιος χρειάστηκε 72 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντάνιελ Αλτμάιερ με 2-0 σετ (6-3, 7-5). Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη του σε πέντε ματς φέτος στο αγαπημένο του γρασίδι.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Μπονζί - Τσιτσιπάς 1-2

Κύργιος - Αλτμάιερ 2-0

Σχετικές ειδήσεις