ΣΠΟΡ

Beach Soccer: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Άτλας, θριάμβευσε στην άμμο!

Beach Soccer
Ο Άτλας ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer 2022
FB: ATLAS Beach Soccer Club

Beach Soccer: Ο Άτλας ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατακτώντας τον πέμπτο τίτλο από το 2013, όταν το άθλημα εντάχθηκε στην ΕΠΟ.

Η ομάδα της Αθήνας νίκησε 4-3 τη Νάπολη Πατρών στον τελικό της διοργάνωσης στο γήπεδο «Σπύρος Αβράμης», όπου διεξήχθησαν τα παιχνίδια της τελευταίας ημέρας.

Με το ίδιο σκορ είχε νικήσει και στον ημιτελικό τον ΑΟ Κεφαλληνίας, δείχνοντας εξαιρετική εικόνα στα κρίσιμα σημεία των αναμετρήσεων και σήκωσε το τρόπαιο σε μια άκρως ανταγωνιστικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τη διαφορά για τον Άτλαντα έκανε το κλίμα «οικογένειας» που επικρατεί στην ομάδα, η οποία έφτασε την επίτευξη του στόχου υπό τις οδηγίες του προπονητή, Κώστα Ρούπτσου και του βοηθού του, Διονύση Κάτζου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Άτλας, διεθέτει στο ρόστερ του και δύο κορυφαίους ξένους αθλητές. Ο λόγος για τον αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας, Ντιόγκο Καταρίνο και τον κορυφαίο σκόρερ του Euro Winners Cup 2022, Φίλιπ Φιλίποφ.

Η πρωταθλήτρια ομάδα σε μήνυμα της στα social media, ανέφερε μετά την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου: «Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά όλους τους ποδοσφαιριστές για την συμμετοχή τους, που αρκετοί άφησαν τις εργασίες τους και ήρθαν να αγωνισθούν με κατάθεση ψυχής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σ΄ αυτούς που ήταν νοερά δίπλα μας, στέλνοντας την Θετική τους ενέργεια».

Επίσης, οι άνθρωποι του Άτλαντα έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον Υπεύθυνο του Beach Soccer στην E.Π.Ο. και Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ, «για την άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος, αλλά και την φιλοξενία της Ομάδας μας». Όπως επίσης και για «το υψηλό επίπεδο διαιτησίας σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος».

Δείτε ολόκληρο τον συγκλονιστικό τελικό