ΣΠΟΡ

Νικ Κύργιος: «Είναι γαμ… μαριχουάνα» - Η απίστευτη διαμαρτυρία του στο US Open

Νικ Κύργιος
AP Photo/Frank Franklin II

Νικ Κύργιος: Ο Ελληνοαυστραλός το έχει… συνήθειο να διαμαρτύρεται κατά τη διάρκεια των αγώνων του, ωστόσο στο US Open ξεπέρασε τον εαυτό του.

Ο Νικ Κύργιος επικράτησε 3-1 του Μπενζαμίν Μπονζί και προκρίθηκε στους «32» του Grand Slam της Νέας Υόρκης.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως, είχε πολλά παράπονα και μάλιστα διαμαρτυρήθηκε στον chair umpire ότι μύριζε μαριχουάνα. «Είναι γαμ… μαριχουάνα, είναι καπνός. Προφανώς δεν θα διαμαρτυρηθώ για φαγητό», ανέφερε στον διαιτητή, για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι ταλαιπωρείται από άσθμα κι ο καπνός δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

Στη συνέχεια, ο Κύργιος γκρίνιαξε για τη γενικότερη ατμόσφαιρα του US Open, λέγοντας ότι: «Στο US Open η ατμόσφαιρα είναι τελείως διαφορετική απ' οπουδήποτε αλλού. Στο Wimbledon είναι τα πάντα όπως πρέπει. Στο Australian Open το περιμένεις ως Αυστραλός. Εδώ όμως έχει πολλή φασαρία. Δεν ακούγεται τίποτα. Τις μισές φορές δεν μπορούσα καν να ακούσω τι μου έλεγαν από την ομάδα μου. Ακούγονταν σειρήνες, τρένα, ο κόσμος. Για κάποιον που έχει θέμα με τη συγκέντρωση σε όλη την καριέρα του, θέλει μεγάλη προσπάθεια να βγεις από συγκεκριμένες καταστάσεις».

Σχετικές ειδήσεις