ΣΠΟΡ

Βόλεϊ: Έτοιμος για το τρίτο ευρωπαϊκό του ο Ολυμπιακός – Sold Out στο ΣΕΦ | Η ώρα και το κανάλι

Ολυμπιακός
Intime News

Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (15/3) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, με στόχο να «σφραγίσει» το τρίτο ευρωπαϊκό της ιστορίας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 σετ στον πρώτο αγώνα κι έχουν αγκαλιάσει το Challenge Cup. Σε περίπτωση που καταφέρει να τελειώσει τη δουλειά θα το βάλει δίπλα στο Κύπελλο Κυπελλούχων του 1996 και το Τοπ Τιμς Καπ του 2005.

Ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του σε περίπτωση που πάρει δύο σετ στον αγώνα. Αντίθετα, αν η Μακάμπι νικήσει σε «καθαρό» σκορ (3-0 ή 3-1), τότε ο τίτλος θα κριθεί στο «χρυσό» σετ.

Η ομάδα του Πειραιά θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου της, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι έγινε sold out.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου τελικού του Challenge Cup στο ΣΕΦ (15/3, 20:00), ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια από τις επιστροφές που προέκυψαν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Την ημέρα του αγώνα, δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια, για αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση, να μην προσέλθουν στο Στάδιο για την αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την τεράστια ανταπόκριση! Σας περιμένουμε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στον μεγάλο τελικό Challenge Cup.

Είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός και θα πρέπει όλοι, από την πλευρά μας, να συμβάλουμε στην ομαλή διεξαγωγή του. Δεν χρησιμοποιούμε λέιζερ, δεν ανάβουμε καπνογόνα! Μόνο φωνή για την ομάδα μας, για να περάσει η "μαγική" ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο ΣΕΦ σε εκατομμύρια κόσμο, που θα παρακολουθεί τηλεοπτικά την αναμέτρηση».

Η ώρα και το κανάλι

Ο δεύτερος τελικός του Challenge Cup, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης (15/3). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport8HD.

Σχετικές ειδήσεις