ΣΠΟΡ

Ο χορός εκδίκησης του Μεντβέντεφ στον Τσιτσιπά - «Αυτό δείχνει γελοίο...» (videos)

Ο χορός εκδίκησης του Μεντβέντεφ στον Τσιτσιπά - «Αυτό δείχνει γελοίο...» (videos)
AP Photo/Simon Baker

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο... χορός του Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο νίκησε με 2-0 σετ στο Masters της Ρώμης και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Χόλγκερ Ρούνε.

Επεισοδιακός ήταν οι ημιτελικός του Masters της Ρώμης ανάμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ειδικά μετά το περιστατικό του Έλληνα τενίστα με τη μητέρα του και την οργή του κόσμου για την υβριστική συμπεριφορά του.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε και ο χορός του Ρώσου με το τέλος της αναμέτρησης. Οι δύο αθλητές της πρώτης πεντάδας δεν έχουν καλές σχέσεις κι αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ μονομάχησαν το Σάββατο (20/5) με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Rome Masters. Σε ένα ματς που είχε δύο διακοπές λόγω βροχής ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε τελικά 2-0 σετ από τον Ρώσο και ολοκλήρωσε την πορεία του στο τουρνουά.

Ο Ρώσος έφτασε τις 8 νίκες έναντι 4 του 24χρονου Έλληνα στις μεταξύ τους κόντρες και στο τέλος πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τελικό (όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Ρούνε), χορεύοντας, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Cincinnati το 2022.

Μάλιστα, αργότερα στις δηλώσεις του ο Μεντβέντεφ τόνισε: «Όταν το είδα στην αρχή (σ.σ. τον εαυτό το να χορεύει σε βίντεο) είπα πως αυτό δείχνει γελοίο. Αλλά σε ένα χρόνο από τώρα θα λέω "αυτό είναι αναμνήσεις, αυτό είναι διασκέδαση". Απλά ένιωθα υπέροχα. Δεν σημαίνει πως θα το κάνω μετά από κάθε αγώνα».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οργή στο Twitter για την επίθεση στη μητέρα του (vids+pics)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Με φανέλα της Μπαρτσελόνα ο γιος του μύθου της Ρεάλ (video)

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη - Ποιο τραγούδι διάλεξε (video)

Τραγωδία στο Σαλβαδόρ: Ανατριχιαστικές εικόνες από το ποδοπάτημα φιλάθλων σε γήπεδο (pics)

«Σφάζονται» Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για το γιο διάσημου ξένου παλαίμαχου