ΣΠΟΡ

Roland Garros: «Σείστηκε» το Παρίσι από τις αποδοκιμασίες - Βίντεο με το μοιραίο λάθος του Φριτζ

Roland Garros: «Σείστηκε» το Παρίσι από τις αποδοκιμασίες - Βίντεο με το μοιραίο λάθος του Φριτζ

Roland Garros: Ο Αμερικανός Τέιλορ Φριτζ είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει Γάλλο τενίστα, αλλά και την αβλεψία να μην κρατήσει την υπομονή του και το «πλήρωσε».

Το Roland Garros είναι ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά στην ιστορία του τένις. Κι ένας από τους λόγους που ξεχωρίζει, εκτός από την ιδιαιτερότητα της χωμάτινης επιφάνεις, είναι και το γαλλικό κοινό.

Ο κόσμος στο Παρίσι αγαπά το σπορ, είναι ιδιαίτερος και αν σε συμπαθήσει, τότε λατρεύεις να παίζεις εκεί. Δεν είναι τυχαίο που ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν σταματά να αναφέρεται στο παριζιάνικο κοινό με εκφράσεις λατρείας.

Ωστόσο, αν κάνεις το λάθος και σε αντιπαθήσει, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Και ο Τέιλορ Φριτζ το κατάλαβε με τον σκληρό τρόπο.

Ο Αμερικανός είχε την ατυχία να αντιμετωπίζει Γάλλο τενίστα στον δεύτερο γύρο του Roland Garros, τον 27χρονο Αρτούρ Ριντερκνές. Έπρεπε να περιμένει πως ο κόσμος δεν θα είναι φιλικός μαζί του κατά τη διάρκεια του αγώνα και να κρατήσει την υπομονή του. Δεν το έκανε, όμως...

Με το που πήρε τον πόντο της νίκης ζήτησε από τον κόσμο να σωπάσει και το Παρίσι «σείστηκε» από τις αποδοκιμασίες.

Συνέχισε να πανηγυρίζει έντονα και όταν πήγε για δηλώσεις συνέχισε να τους ζητάει να σωπάσουν... Το αποτέλεσμα ήταν να μην καταφέρει να μιλήσει στο μικρόφωνο, με την Μαριόν Μπαρτολί να του κάνει μόνο μία ερώτηση και τον Φριτζ να προλαβαίνει να πει πως... αγαπάει τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Europa League: Χαμός με τον διαιτητή του τελικού - Φίλοι της Ρόμα του πέταξαν καρέκλα στο αεροδρόμιο

Στην Τουρκία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Έκανε προπόνηση με τη Φενέρμπαχτσε (video)

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο μαγνήτης που τον κάνει... Iron Man - «Το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου»