ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Το China Open κρίνει την πρόκριση στα WTA Finals - Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας

Μαρία Σάκκαρη
EPA/FRANCK ROBICHON

Μαρία Σάκκαρη: Ένα καθοριστικό τουρνουά, όσον αφορά στην πρόκριση στα WTA Finals, έχει μπροστά της η Ελληνίδα τενίστρια.

Την Τρίτη (3/10) το απόγευμα, η Μαρία Σάκκαρη κάνει πρεμιέρα στο China Open, όπου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το αν θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά των κορυφαίων της χρονιάς.

Πρώτη αντίπαλος είναι η Τσέχα, Λίντα Φρουχβίρτοβα, την οποία θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα της. Ο αγώνας θα ξεκινήσει όχι πριν τις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports6HD.

Η 28χρονη τενίστρια βρίσκεται στην ένατη θέση του race κι απέχει 465 βαθμούς από την Ονς Ζαμπέρ, η οποία παίρνει αυτή τη στιγμή το τελευταίο εισιτήριο για τα WTA Finals.

Στο Πεκίνο, η Σάκκαρη θέλει δεδομένα καλύτερη πορεία από εκείνη της Τυνήσιας, φτάνοντας, όμως, παράλληλα κι ως τα προημιτελικά του «1000αριού» τουρνουά. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πάει να τα παίξει όλα για όλα στο «500άρι» της Ζενγκζού.

Την πρόκριση για τα WTA Finals, τα οποία θα διεξαχθούν στο Κανκούν του Μεξικού το διάστημα 29 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου, έχουν εξασφαλίσει οι Αρίνα Σαμπαλένκα, Ίγκα Σφιόντεκ, Κόκο Γκοφ, Έλενα Ριμπάκινα και Τζέσικα Πεγκούλα.

Συνεπώς, απομένουν τρεις θέσεις, τις οποίες καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή οι Μαρκέτα Βοντρούσοβα, Καρολίνα Μούχοβα και Ονς Ζαμπέρ.

Μαρία Σάκκαρη
Τα δεδομένα στο race για τα WTA Finalslive-tennis.eu

Σχετικές ειδήσεις