ΣΠΟΡ

Το γήπεδο όπως θα ήθελες να είναι!

Το γήπεδο όπως θα ήθελες να είναι!

Από τις Σέρρες ως την Εύβοια και από την Αθήνα ως την Κάλυμνο – μία Giant Heart χτυπάει σε όλη την Ελλάδα

Μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart, η Novibet τα τελευταία χρόνια υλοποιεί ένα διευρυμένο πλάνο ανάπλασης και αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας εστίες άθλησης για μικρούς και μεγάλους και προωθώντας την αξία του αθλητισμού στις τοπικές κοινωνίες.

Πρόσφατα, στο πλαίσιο των δράσεων του Giant Heart, η εταιρεία ανακαίνισε πλήρως τα δύο υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ στον ιστορικό χώρο του Εθνικού Γυμναστηρίου Αθηνών «Ι. Φωκιανός». Τα ανακαινισμένα γήπεδα βρίσκονται ανάμεσα στο Ζάππειο και το Καλλιμάρμαρο, σε ένα μέρος που διαχρονικά αποτελεί σημείο αναφοράς, άθλησης και ψυχαγωγίας για πολλούς δημότες της πόλης των Αθηνών και δέχεται χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως. Η ανάπλαση έγινε με σεβασμό στην ιστορικότητα του χώρου, με τρόπο που εντάσσει αρμονικά τα δύο γήπεδα στο ευρύτερο σύνολο των εγκαταστάσεων του Γυμναστηρίου.

Από το 2021 συνολικά, δεκατρία γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και τένις έχουν παραδοθεί σε τοπικές κοινωνίες σε Αμπελόκηπους, Πετράλωνα, Κάλυμνο, Αιδηψό, Πειραιά, Νέο Ηράκλειο, Μοσχάτο και Σέρρες, με το πλάνο αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων που υλοποιεί η Novibet να επεκτείνεται σύντομα και σε άλλες περιοχές σε όλη τη χώρα.

Κάθε γήπεδο έχει πολλές ιστορίες

Στο giantheart.gr όλοι μας μπορούμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα, προτείνοντας το επόμενο γήπεδο που θα αναλάβει να ανακαινίσει η Novibet. Μέσα από τέτοιες προτάσεις πολιτών, έχουν επιλεχθεί από το πρόγραμμα Giant Heart και τα δεκατρία γήπεδα που έχουν ήδη ανακαινιστεί τα τελευταία χρόνια. Προτάσεις που συνοδεύονται από τις ιστορίες των γηπέδων που έχουν μεγαλώσει γενιές, γηπέδων που έχουν φιλοξενήσει φιλικά παιχνίδια συμμαθητών, γηπέδων που έχουν δει τα πρώτα καλάθια και τα πρώτα σουτ μικρών, ανερχόμενων αθλητών.

Όπως άλλωστε αναγράφεται και στο art installation ‘PLAY WITH YOUR HEART’ που έχει τοποθετηθεί στα δύο γήπεδα Giant Heart των Αμπελοκήπων, δεσπόζοντας επιβλητικά επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όραμα της πρωτοβουλίας είναι περισσότεροι νέοι να έχουν ασφαλή και ελεύθερη πρόσβαση στην άθληση ώστε να παίζουν… με την καρδιά τους!