Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Formula 1: Το ατύχημα που σόκαρε όλο τον πλανήτη – Δείτε το εκπληκτικό animation (video)

Newsbomb

Formula 1: Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Ρομέν Γκροζάν πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο τρομακτικά ατυχήματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Γάλλος πιλότος της Haas λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση στο Grand Prix του Σακχίρ, έχασε τον έλεγχο, βγήκε εκτός πίστας κι είχε μια σφοδρή σύγκρουση με τις μπαριέρες! Το μονοθέσιο του εξερράγη, τυλίχτηκε στις φλόγες κι έγινε κομμάτια, με τον Γκροζάν να έχει Άγιο, καθώς κατάφερε να βγει από την πύρινη κόλαση, έχοντας τις αισθήσεις του.

Σε συνέντευξη του, περιέγραψε τα όσα δραματικά έζησε στα 32 δευτερόλεπτα που βρέθηκε μέσα στις φλόγες, τα οποία έμοιαζαν με... αιωνιότητα. «Είχα κολλήσει... Κάθομαι πίσω, χαλαρώνουν όλοι οι μύες μου, δεν χαμογελούσα αλλά είχα βρει μια εσωτερική ειρήνη και σκέφτηκα πως πέθανα. Θα πεθάνω και σκεφτόμουν ποιο μέρος του σώματος μου θα καιγόταν πρώτο. Το πόδι; Τα χέρια; Θα είναι οδυνηρό; Μια πολύ περίεργη αίσθηση» είχε πει μεταξύ άλλων.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Canal+ παρουσίασε ένα εκπληκτικό animation, το οποίο αποτυπώνει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο το ατύχημα που σόκαρε όλο τον πλανήτη, με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πασχάλης Τσαρούχας στον εισαγγελέα - Καταγγελία σοκ για πασίγνωστο ηθοποιό