Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Τούρκος μποξέρ κατέρρευσε στο ρινγκ την ώρα του αγώνα – Υπέστη καρδιακή ανακοπή και κατέληξε (vid)

Newsbomb

Τραγική κατάληξη είχε αγώνας για τον Τούρκο μποξέρ Μούσα Ασκάν Γιαμάκ

Κανείς δεν περίμενε την τραγική κατάληξη που θα είχε ο αγώνας του τουρκικής καταγωγής μποξέρ Μούσα Ασκάν Γιαμάκ με αντίπαλο τον αθλητή από την Ουγκάντα, Χαμζά Βαντέρα, το περασμένο Σάββατο.

Ενώ, λοιπόν, ο αγώνας που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, Μόναχο, διεξαγόταν κανονικά, κάποια στιγμή ο μποξέρ με καταγωγή από την Τουρκία κατέρρευσε με τα μέλη της ομάδας του και τους γιατρούς του αγώνα να σπεύδουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Παρά τις προσπάθειές τους, όμως, ο Τούρκος μποξέρ δεν τα κατάφερε με τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε να ανακοινώνουν ότι ο Γιαμάκ κατέληξε από καρδιακή ανακοπή.

Το τραγικό επεισόδιο σημειώθηκε στην αρχή του τρίτου γύρου του αγώνα μποξ με τον Τούρκο μποξέρ, ο οποίος ήταν αήττητος στην καριέρα του έχοντας κερδίσει τίτλους σε Ευρώπη και Ασία, να μην καταφέρνει ποτέ να φτάσει στη μέση του ρινγκ.

Στον αμέσως προηγούμενο γύρο ο 38χρονος Γιαμάκ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός για την κατάκτηση του τίτλου WBFed Internatio το 2021, είχε δεχθεί σφοδρά χτυπήματα από τον αντίπαλό του