ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα: Γιατί καθυστέρησε να βγει στο τρίτο σετ κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη

Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα: Γιατί καθυστέρησε να βγει στο τρίτο σετ κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη
AP Images

Roland Garros: Σε mind games επιδόθηκε η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον ημιτελικό του Roland Garros.

Σε μια τεράστια μάχη εξελίσσεται ο ημιτελικός του Roland Garros στις γυναίκες, με τη Μαρία Σάκκαρη να έχει ραντεβού με την ιστορία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια για πρώτη φορά έφτασε στους «4», κάτι που δεν είχε κάνει καμία άλλη αθλήτρια από τη χώρα μας στο παρελθόν, διεκδικώντας το απόλυτο όνειρο της πρόκρισης στον τελικό.

Μετά από ένα «γεμάτο» πρώτο σετ, στο οποίο προηγήθηκε η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα καθώς επικράτησε 7-5, η Μαρία Σάκκαρη έκανε την αντεπίθεσή της. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε 6-4 στο δεύτερο σετ και ισοφάρισε 1-1 στον μεγάλο ημιτελικό. Το τρίτο και καθοριστικό σετ, όμως, καθυστέρησε χαρακτηριστικά να ξεκινήσει λόγω της αντιπάλου της Σάκκαρη.

Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα ζήτησε break από τον διαιτητή και σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική μετάδοση, υποστήριξε πως άλλαξε την εμφάνισή της για αυτό και καθυστέρησε. Χρησιμοποίησε μια τακτική που έχουμε δει και από άλλους τενίστες στο παρελθόν έτσι ώστε να ανακόψει τον ρυθμό της Μαρίας Σάκκαρη και να βάλει «φρένο» στην ανοδική της πορεία μέσα στον αγώνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 781 νέα, 376 διασωληνωμένους και 24 νέους θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ