ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάλκινη η Αναστασία Πυργιώτη στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2020

Χάλκινη η Αναστασία Πυργιώτη στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2020

Χάλκινη η Αναστασία Πυργιώτη στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2020 με τη Vechro στο πλευρο της.

Το δέκατο ολυμπιακό μετάλλιο για την Ελλάδα κέρδισε η Αναστασία Πυργιώτη στην κατηγορία Ζευγάρια BC3 στους φετινούς παραολυμπιακούς αγώνες του ΤΟΚΙΟ 2020.

Οι Έλληνες παραολυμπιονίκες Αναστασία Πυργιώτη, Γιώργος Πολυχρονίδης και Άννα Ντέντα του αθλήματος BOCCIA επικράτησαν 7-0 στη μάχη με το Χονγκ Κονγκ χαρίζοντάς χαρά, συγκίνηση και περηφάνεια για ακόμα μία φορά στους Έλληνες.

Χάλκινη η Αναστασία Πυργιώτη

Η ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vechro, είναι δίπλα στην Αναστασία σαν υπερήφανος χορηγός της προσπάθειάς της από την αρχή της αθλητικής της καριέρας.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα η Αναστασία επικοινώνησε την ευγνωμοσύνη της στην Vechro καθώς χαρακτηριστικά ανέφερε «Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη, να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την ευγενική χορηγία και τη στήριξή σας σ' όλη αυτήν την πορεία μου! {…} Συνεχίζουμε δυναμικά καθώς οι προπονήσεις δεν σταματούν καθόλου έτσι ώστε να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση και να πραγματοποιήσουμε τους επόμενους αγωνιστικούς μας στόχους. Η στήριξη που μου παρέχετε είναι απαραίτητη και εξαιρετικά σημαντική, γι’ αυτό το λόγο υπόσχομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια επιτυχίας για όλους όσους πιστεύουν σε μένα και μου παρέχουν τη δυνατότητα να αγωνίζομαι σε διοργανώσεις Παγκοσμίου επιπέδου!».

Το μήνυμα της Αναστασίας είναι ηχηρό και γεμάτο δύναμη, ένα μήνυμα που αποδεικνύει πως η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή της, είναι αυτά που την οδήγησαν στο βάθρο της κορυφαίας οργάνωσης.

Ο Αντιπρόεδρος και Εμπορικός διευθυντής της Vechro Παναγιώτης Χατζηνικόλας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που στεκόμαστε στο πλευρό της Αναστασίας Πυργιώτη από την αρχή της αθλητικής της καριέρας. Η συγκίνηση είναι μεγάλη καθώς, μεταξύ άλλων, αυτή της η διάκριση στους πρώτους της παραολυμπιακούς αγώνες επιβεβαιώνει τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια».