ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπανός: «Μακριά από… άρματα ο Ατρόμητος»

Σπανός: «Μακριά από… άρματα ο Ατρόμητος»

Ο Γιώργος Σπανός με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος διαχώρισε τη θέση της ομάδας του Περιστερίου γύρω από τις συμμαχίες και τα... παιχνίδια εξουσίας που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με αφορμή και τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, για δημιουργία συμμαχίας μεταξύ ομάδων της λίγκας, ο πρόεδρος του Ατρόμητου ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως οι Περιστεριώτες μένουν μακριά από συμμαχίες και άρματα. Παράλληλα, ο Γιώργος Σπανός κάλεσε όλους τους παράγοντες να μείνουν μακριά από δηλώσεις που προάγουν τον οπαδισμό και να κάνουν ομαδική προσπάθεια για να βελτιώσουν το άθλημα και να το «ανεβάσουν» στα μάτια των φιλάθλων.

Η δήλωση του Γιώργου Σπανού: «Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ότι έχουμε χαράξει τη δική μας αυτόνομη πορεία μακριά από άρματα και συμμαχίες.

Έχουμε την άποψη ότι τα θέματα που άπτονται της βελτίωσης των δομών του ποδοσφαίρου θα πρέπει να συζητιούνται στα θεσμικά όργανα.

Σε μια κοινωνία που μαστίζεται από τεράστια προβλήματα δεν μπορούμε να μιλάμε για το ιδανικό ποδόσφαιρο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να συνεργαστούμε, να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις που ανάβουν το φυτίλι του οπαδισμού, να επεξεργαστούμε καινούργιες προτάσεις ώστε να βελτιώσουμε το προϊόν, να συζητήσουμε με ειλικρίνεια για να αντιστρέψουμε το κλίμα καχυποψίας που διακατέχει τη φίλαθλη κοινή γνώμη και όλους μας».