Μπαρτσελόνα: Ύποπτη φοροδιαφυγής!

Μπαρτσελόνα: Ύποπτη φοροδιαφυγής!

Για προσπάθεια φοροδιαφυγής κατηγορείται η Μπαρτσελόνα για την υπόθεση μεταγραφής του Νεϊμάρ, όπως ανακοίνωσε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας το απόγευμα της Πέμπτης,

Οι «μπλαουγκράνα» δεν δήλωσαν την πληρωμή 37,9 εκατομμυρίων ευρώ για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή από τη Σάντος, έτσι το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας τους προσάπτει την κατηγορία της φοροδιαφυγής!

Σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο, οι Καταλανοί δεν πλήρωσαν φόρο ύψους 9,1 εκ. ευρώ για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ, με τον δικαστή Πάμπλο Ρους να αποκαλύπτει την Πέμπτη ότι η ομάδα της Βαρκελώνης θα δικαστεί για το συγκεκριμένο οικονομικό... παράπτωμα.

Ο κατήγορος κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Μπάρτσα δεν πλήρωσε φόρο 9,1 εκ. ευρώ, με τον δικαστή Ρους να εξηγεί ότι ο Νεϊμάρ θα έπρεπε να πληρώσει φόρο ούτως ή άλλως, αφού δεν είναι Ισπανός υπήκοοος.

«Εκφράζουμε την επιθυμία μας να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη σε αυτό το ζήτημα, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν από την πρώτη στιγμή που το ζήτημα προέκυψε», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα που δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Πηγή: onsports.gr