Στηρίζουν Σπανό οι οργανωμένοι του Ιωνικού

Στηρίζουν Σπανό οι οργανωμένοι του Ιωνικού

«Γιώργο βάστα γερά» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Rangers

Με αφορμή τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Σπανός για λαθρεμπόριο καυσίμων και τη δικαστική περιπέτεια στην οποία έχει περιέλθει, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού, Rangers, εξέδωσαν ανακοίνωση υπέρ του. Οι φίλοι του Ιωνικού έκαναν ιδιαίτερη μνεία στη στήριξη που έτυχε η ομάδα της Νίκαιας από τον Σπανό επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο ισχυρός άντρας του Ατρομήτου θα βγει νικητής από τον «βρώμικο πόλεμο εναντίον του».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Γιώργο βάστα γερά, όλη η Νίκαια είναι δίπλα σου

Όταν πριν 2,5 χρόνια ο Ιωνικός βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής, πολύ λίγοι πίστεψαν ότι μπορούσε να σωθεί. Ακόμη λιγότεροι πίστεψαν ότι οι Rangers θα μπορούσαν να "αναστήσουν" μια ομάδα που φαινόταν καταδικασμένη.

Ο πρώτος που εμπιστεύτηκε τους Rangers, ήταν ο Γιώργος Σπανός. Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε άλλη ομάδα, στήριξε από την πρώτη στιγμή τον Ιωνικό χωρίς όρους, προϋποθέσεις και ανταλλάγματα. Έκανε αυτό που ένοιωθε. Ό,τι κάνει επί χρόνια, σε κάθε Νικαιώτη που βρίσκεται σε ανάγκη και χτυπάει την πόρτα του.

Οι Rangers δεν ξεχνούν. Ο Σπανός στήριξε τον Ιωνικό, όταν όλοι τον χτυπούσαν. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές του, στεκόμαστε όλοι δίπλα του. Δεν περιμένουμε κανένα τηλεοπτικό κανάλι να μας μάθει τι είναι ο Σπανός. Καμία εφημερίδα. Ό,τι κατηγορητήριο κι αν στηθεί, όση λάσπη κι αν του ρίξουν, δεν αλλάζει στο ελάχιστο την απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπό του και την πίστη ότι θα βγει νικητής από το βρώμικο πόλεμο εναντίον του.
Γιώργο, βάστα γερά. Όλη η Νίκαια βρίσκεται στο πλάι σου».