Επαγγελματίας παίκτης συνελήφθη με 162 κιλά χασίς!

Μάλλον από το ποδόσφαιρο δεν έβγαζε τα προς το ζην και αναγκάστηκε να κάτι και κάτι άλλο προκειμένου να ...

Μάλλον από το ποδόσφαιρο δεν έβγαζε τα προς το ζην και αναγκάστηκε να κάτι και κάτι άλλο προκειμένου να εξασφαλιστεί οικονομικά. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί το δημοφιλέστερο σπορ στη Λιθουανία.
Τελικά αντί να «πιάσει την καλή», τον έπιασε η …αστυνομία και τον περιμένει η φυλακή και μάλιστα για πολλά χρόνια!
Το όνομά του δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, παρά μόνο ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία λιθουανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνελήφθη στα γερμανό-ολλανδικά σύνορα με 162 κιλά χασίς στην κατοχή του!
Σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Λιθουανίας, ενεργούσε για λογαριασμό Ρώσου εμπόρου ναρκωτικών και είχε ως προορισμό χώρα της Σκανδιναβίας. Ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης επτά ετών.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή