ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: To βίντεο της ντροπής με τα επεισόδια

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: To βίντεο της ντροπής με τα επεισόδια

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε διεθνώς ρεζίλι για ακόμα μια φορά, με τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στους παίκτες των «ερυθρόλευκων»…

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 105’, λόγω καθυστερήσεων από τις… άπειρες διακοπές που είχε το παιχνίδι, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά τη λήξη από πλευράς Μάνταλου.

Αντί, ωστόσο, να πανηγυρίσουν για την παρουσία της ομάδας τους στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 11 χρόνια, οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» επιτέθηκαν σε παίκτες και παράγοντες του Ολυμπιακού που έτρεξαν να κρυφτούν στη φυσούνα! Κάποιοι από αυτούς, προσπάθησαν να απαντήσουν και έτσι το σκηνικό που δημιουργήθηκε περιλάμβανε… πυγμαχία οπαδών με παίκτες και παράγοντες των Πειραιωτών! Παράλληλα, στον αγωνιστικό χώρο και στην είσοδο της φυσούνας, έπεσαν... βροχή οι φωτοβολίδες και τα καπνογόνα, σε ένα απαράδεκτο σκηνικό που θύμισε... Ουγκάντα.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τους Βαλντές, Μανιάτη και Τσόρι να δέχονται αρκετά χτυπήματα και τον Πιέρ Ισά με τον Γιάννη Βρέντζο να προσπαθούν να προστατέψουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, παίζοντας… ξύλο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Δείτε το βίντεο: