ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουρίνιο: Θα παίξω με τα… δεύτερα

Μουρίνιο: Θα παίξω με τα… δεύτερα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως σκέφτεται να παρατάξει όλους τους αναπληρωματικούς στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ για διαμαρτυρία προς την Πρέμιερ Λιγκ.

Το ισόπαλο 0-0 απέσπασε το βράδυ της Τρίτης η Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης με τη ρεβάνς να είναι την επόμενη Τετάρτη. Οι «μπλε» έκαναν αίτημα στην Πρέμιερ Λιγκ για να διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ το Σάββατο και όχι την Κυριακή, έτσι ώστε να έχει μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης.

Αυτό δεν έγινε δεκτό, λόγω της Λίβερπουλ και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παρατάξει αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εξέλιξη αυτή.

«Πρέπει να σκεφτούμε και να μιλήσουμε εντός της ομάδας. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για το ματς της άλλης εβδομάδας (με την Λίβερπουλ) που δεν μπορώ να πάρω από μόνος μου, αλλά με την βοήθεια της διοίκησης», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Το ματς με την Λίβερπουλ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, και η οποία αρνήθηκε να γίνει το Σάββατο, έτσι αν αποφασίσει η διοίκηση πως προτεραιότητα μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε είμαι έτοιμος γι αυτό».

«Νομίζω πως θα το κάνω. Όμως πρώτα πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση. Δεν είναι εύκολη υπόθεση και μην ξεχνάτε πως ο προπονητής είναι απλά ένα κομμάτι του συλλόγου. Η Σίτι τώρα δεν πρέπει να σκέφτεται τι θα συμβεί στο δικό μας παιχνίδι. Είναι κάτι που έπρεπε να προβληματίσει την Πρέμιερ Λιγκ».