ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nottingham Post: «Φευγάτος ο Τζιμπούρ»

Nottingham Post: «Φευγάτος ο Τζιμπούρ»

Στο μέλλον του Ραφίκ Τζιμπούρ εστίασε η Nottigham Post, η οποία υποστηρίζει ότι ο Αλγερινός επιθετικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η «Nottingham Post» αναφέρει: «Ο Τζιμπούρ έχει παίξει μόλις τρεις φορές σαν βασικός και τέσσερις σαν αλλαγή για τη Νότιγχαμ από τον Ιανουάριο, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ και με τις φήμες πως αυτός και ο Αλγερινός συμπαίκτης του, Τζαμέλ Αμπντούν προκαλούν προβλήματα στα αποδυτήρια, η Φόρεστ δείχνει σχεδόν σίγουρο πως θα τον ξεφορτωθεί.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τζιμπούρ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της νωρίτερα στην καριέρα του. Επίσης λέγεται πως υπάρχει γι' αυτόν ενδιαφέρον από τη Γαλλία, αλλά μένει να φανεί αν θα καλύψουν τις αποδοχές του, που τον έχουν καταστήσει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας πίσω από τον Αμπντούν».

Πάντως, οι Άγγλοι επιμένουν πως ο Αλγερινός ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει: «Η ελληνική ομάδα πίστευε ότι θα μπορούσε να αναγκάσει την Φόρεστ να ολοκληρώσει τη συμφωνία που είχε υπάρξει με τον παίκτη όταν ήρθε ως δανεικός στο `Σίτι Γκράουντ' τον Ιανουάριο. Ωστόσο, πηγές από την Ελλάδα, επισημαίνουν ότι τώρα ο Ολυμπιακός υποχώρησε και αποδέχθηκε ότι δεν υπάρχει τρόπος να κάνει τη Φόρεστ να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της δουλειάς, αν δεν το θέλει».

Ροή Ειδήσεων