ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγελίδης: «Πρόκληση ο ΠΑΟΚ»

Αγγελίδης: «Πρόκληση ο ΠΑΟΚ»

Έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του «Δικεφάλου» εμφανίζεται ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, αποχαιρετώντας παράλληλα την Μακάμπι

Ως πρόκληση χαρακτηρίζει την ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΟΚ ο Ιάκωβος Αγγελίδης αποχαιρετώντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι ιθύνοντες των Ισραηλινών γνωστοποίησαν και από την πλευρά τους την αποχώρηση του Αγγελίδη ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας φιλοξενούνται δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, Μιτς Γκόλντχαρ, ο οποίος αναφέρει: «Ο Τζακ αποτελεί το υψηλότερο πρότυπο όσον αφορά τις αξίες και την ηθική εργασίας. Για εμάς θα συνεχίσει να είναι πρότυπο. Μέσα από τον ηγετικό ρόλο του Τζακ, τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο στην επαγγελματική κουλτούρα την Μακάμπι, εντός και εκτός του γηπέδου. Είμαι βέβαιος ότι δεν είμαι ο μόνος που ξέρει ότι οι επιτυχίες μας, συμπεριλαμβανομένων της κατάκτησης των πρωταθλημάτων, τα τελευταία δύο χρόνια δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς την τεράστια συμβολή του Ιάκωβου Αγγελίδη. Ο Τζακ είναι, επίσης, στενός προσωπικός μου φίλος. Εξ ονόματος ολόκληρου του οργανισμού της Μακάμπι σε ευχαριστώ Τζακ, και καλή τύχη στο νέο σου ρόλο ως πρόεδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του ο Αγγελίδης σημείωσε: «Ήταν μεγάλη τιμή και προνόμιο που ήμουν μέρος αυτής της μεγάλης ομάδας. Με τον Μιτς Γκόλντχαρ στο τιμόνι του ο σύλλογος έχει πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο κατά τα τελευταία πέντε χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης σκληρής δουλειάς από όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα, η Μακάμπι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να θέτει νέα πρότυπα στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ. Θα ήθελα να μεταφέρω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη, Μιτς Γκόλντχαρ, που μου έδωσε αυτή τη φανταστική ευκαιρία να τον βοηθήσω στην υλοποίηση του οράματος που έχει για τον σύλλογο και όλους όσους έχω συνεργαστεί στο σύλλογο, οι οποίοι βοήθησαν να εκπληρώσω τα καθήκοντά μου. Η αρχική μου δέσμευση και πρόθεσή μου ήταν να παραμείνω στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για 2-3 χρόνια, αλλά για διάφορους λόγους αποφάσισα να παρατείνω την παραμονή μου για να συνεχίσω να συνδράμω στις προσπάθειες του συλλόγου να βελτιώσει τη θέση του, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Τώρα, μετά την ολοκλήρωση σχεδόν πέντε ετών στη Μακάμπι είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγω και να αναλάβω μια νέα πρόκληση. Έχω αποφασίσει να αναλάβω τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Ιάκωβος Αγγελίδης για πρόεδρος!