Ντομίνγκεζ: «Τώρα… κοιτάμε Γιουβέντους»

Ντομίνγκεζ: «Τώρα… κοιτάμε Γιουβέντους»

Η νίκη επί του Εργοτέλη θα βοηθήσει ψυχολογικά τον Ολυμπιακό ενόψει της «μάχης» της Τετάρτης με την Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της «Nova», στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι Πειραιώτες, αλλά και την επόμενη αναμέτρηση με την «Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ο Λατίνος άσος μίλησε για:

Το αν το ματς με τον Εργοτέλη δείχνει πως το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ανέβει: «Ναι. Σήμερα το ματς ήταν δύσκολο. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και ξεκαθαρίστηκε ότι τίποτα δεν χαρίζεται αλλά πρέπει να προσπαθείς».

Το αν προβληματίζεται από τις ευκαιρίες του Εργοτέλη: «Δεχθήκαμε αντεπιθέσεις. Αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα να μοιράζεται τη δουλειά που χρειάζεται να γίνει. Σήμερα μας έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες και η τύχη να τελειώσουμε κάποιες φάσεις που δημιουργήσαμε».

Το αν η νίκη δίνει ψυχολογία ενόψει: «Τώρα ήρθε η στιγμή να σκεφτούμε την Γιουβέντους. Σήμερα κουραστήκαμε πολύ αλλά πρέπει να επιστρέψουμε σύντομα και να κοιτάξουμε την Γιουβέντους».

Το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πιάσει υψηλή απόδοση με την Γιουβέντους: «Μακάρι να το καταφέρουμε. Εμείς δουλεύουμε για να προσφέρουμε χαρά στους οπαδούς και σε μας τους ίδιους. Δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε».