ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξέσπασε σε Παλέρμο και... Τζόρβα η Μίλαν

Ξέσπασε σε Παλέρμο και... Τζόρβα η Μίλαν

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η Μίλαν επικράτησε εύκολα με 3-0 της Παλέρμο του Αλέξη Τζόρβα στο «Σαν Σίρο».Η διακοπή των πρωταθλημάτων φαίνεται πως έκανε καλό στην Μίλαν η οποία προερχόταν από την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με 2-0 από την Γιουβέντους.

Οι «ροσονέρι» όντας πολύ καλύτεροι από την Παλέρμο και κάνοντας την καλύτερή της φετινή εμφάνιση επικράτησε 3-0. Ο Νοτσερίνο πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη ένα καλό ξεκίνημα, ήταν αρκετό για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για να καθαρίσει τη νίκη. Ο Ρομπίνιο στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του έκανε το 2-0 στο 55’, με τον Κασάνο στο 63’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σίλβα (34’ Μπονέρα), Νέστα, Αντονίνι, Νοτσερίνο, Φαν Μπόμελ, Ακουιλάνι, Ρομπίνιο (66’ Εμανουέλσον), Ιμπραΐμοβιτς, Κασάνο (79’ Ελ Σαράουι)
ΠΑΛΕΡΜΟ: Τζόρβας, Πισάνο, Σιλβέστρε, Μιλιάτσιο, Μαντοβάνι, Μπέρτολο (75’ Άκουα), Μπαρέτο, Ντέλα Ρόκα, Ίλισιτς, Ερνάντεζ (66’ Πινίγια), Μίκολι (46’ Άλβαρεζ)


Πηγή: onsports.gr