ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουρίνιο: “Δεν είναι εγωιστής ο Ρονάλντο”

Μουρίνιο: “Δεν είναι εγωιστής ο Ρονάλντο”

Για πολλοστή φορά, ο Ζοσέ Μουρίνιο στήριξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ θέλει… τέσσερα ακόμα γκολ σε βάρος της Μάλαγα στο επερχόμενο αγώνα της Ρεάλ.

Η «βασίλισσα» έχει παρουσιάσει αγωνιστική άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ο 26χρονος δημοφιλής άσος της δεν βρίσκει δίχτυα. Αυτό δεν ανησυχεί τον Πορτογάλο κόουτς, αφού τονίζει ότι ο συμπατριώτης βρίσκεται στο γήπεδο για τη Ρεάλ και όχι για τον εαυτό του:

«Έχω ξαναπεί ότι ο Κριστιάνο δεν αγωνίζεται εγωιστικά. Έχει το δικό του DNA, το οποίο δεν αλλάζει. Έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η ομάδα πάει καλά και οι προωθημένοι σκοράρουν. Αυτό δεν είναι παράξενο».

Ο Μουρίνιο θα ήθελε τέσσερα γκολ σε βάρος της Μάλαγα απόψε (22/10), αλλά παραδέχθηκε ότι η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο: «Οι παίκτες πετυχαίνουν ωραία γκολ και κινούνται σωστά εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν μπορούμε, όμως, να σκοράρουμε τέσσερις φορές σε κάθε ματς. Πάντως θα ήθελα τέσσερα ακόμα εναντίον της Μάλαγα. Πρόκειται για καλή ομάδα, η οποία θα μας προσφέρει μία δυνατή πρόκληση».

Πηγή: onsports.gr