ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του ΠΑΟΚ

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του ΠΑΟΚ

Την βοήθεια παικτών που δεν υπολογιζόντουσαν μέχρι τώρα αναμένεται να έχει ο Λάζλο Μπόλονι, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Την ομάδα του ΠΑΟΚ θα ενεσχύσουν τρεις παίκτες. Πρόκειται για τους Γκαρσία, Αθανασιάδη, και Ετο που είναι έτοιμοι μετά την αποθεραπεία τους και στην διάθεση του τεχνικού του δικεφάλου, ώστε να τους χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι που ακολουθεί.

Αντίθετα στο κυριακάτικο παιχνίδι, θα απουσιάσουν οι Ιβιτς, Τσουκαλάς, Λίνο και Λεονάρντο που παραμένουν τραυματίες και δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Χθες δεν προπονήθηκε και ο Ντιέγκο Αρίας που αναμένεται αργά στη Θεσσαλονίκη μετά την συμμετοχή του για πρώτη φορά σε παιχνίδι της εθνικής Κολομβίας, ενώ καθυστέρησε να φθάσει στην Θεσσαλονίκη και ο Κοστίν Λάζαρ ώστε να προπονηθεί, κάτι που θα γίνει αύριο.

Απών ήταν επίσης ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος έχει άδεια από την διοίκηση. Πάντως οι πληροφορίες από την Χιλή αναφέρουν πως ο Κοντρέρας είναι στον δρόμο για την Ελλάδα και σήμερα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.