ΥΓΕΙΑ

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ο εθελοντισμός σώζουν ζωές...» (vid)

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ο εθελοντισμός σώζουν ζωές...» (vid)

Για το σπάνιο έργο του εθελοντισμού και την τεράστια προσφορά στην κοινωνία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μίλησαν ο πρόεδρος του, κ. Αντώνης Αυγερινός, αλλά και εθελοντές που καθημερινά προσφέρουν αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μέσω της παρουσίας τους στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra Channel.

Είναι κάτι παραπάνω από κοινά αποδεκτό εντός της ελληνικής κοινωνίας, πως από τη στιγμή που ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός άφησε οριστικά και αμετάκλητα πίσω του την αμαρτωλή εποχή και τις καταστροφικές συνέπειες της διοίκησης Μαρτίνη, αφοσιώθηκε με όλες τις δυνάμεις του στην επιτέλεση του κοινωνικού του ρόλου.

Μέσα από όλες τις ομάδες των εθελοντών ο Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται παντού και πάντα έτοιμος να συνδράμει με τα δικά του μέσα και να κατορθώνει καθημερινά από να σώζει ανθρώπινες ζωές. Τόσο ο κ. Αυγερινός όσο και οι συνεργάτες του, παρουσίασαν όλο το πλαίσιο της δράσης του Ερυθρού Σταυρού και του έργου τους το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις μένει... μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού και τους εθελοντές στη διάρκεια της παρουσίας τους στην τηλεοπτική εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου»:

Σχετικές ειδήσεις