Πραγματικό Ιατρικό Marketing με την αξιοπιστία της Health Solutions

Newsbomb

Πραγματικό Ιατρικό Marketing με την αξιοπιστία της Health Solutions

Mε βασικές αρχές το ήθος, τη συνέπεια, και την αποτελεσματικότητα, η Health Solutions από το 2012 εφαρμόζει ουσιαστικές επικοινωνιακές στρατηγικές με κριτήριο πάντα τη συνεχώς αναπτυσσόμενη επικοινωνία του ιατρού με τους ασθενείς του, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία του ιατρικού marketing.

Διατηρεί συνεργασίες αποκλειστικά από το χώρο της Υγείας (δείτε το πελατολόγιο), και παραμείνει πιστή στο όραμα της από το ξεκίνημα της να αποτελεί τον αξιόπιστο στρατηγικό συνεργάτη του γιατρού. Oι συνεργασίες της είναι μακροχρόνιες, σταθερές και ειλικρινείς. Διαβάστε τι είπαν ορισμένοι από τους επαγγελματίες Υγείας που εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται καθημερινά την Health Solutions.

Άλλωστε ως οπαδός της άποψης ότι η ειλικρίνεια και η σταθερότητα αποτελούν τα δύο βασικά συστατικά μιας δυνατής συνεργασίας, ο Νικόλας Σανίδας, εμπνευστής και ιδρυτής της Health Solutions επισημαίνει: «καλύτερα να μιλούν οι άλλοι για το έργο σου παρά εσύ για αυτό».

Social Media και Επαγγελματίες Υγείας

Αν είστε επαγγελματίας στον χώρο της Υγείας και αναρωτιέστε ακόμα αν και με ποιον τρόπο θα ωφεληθείτε επαγγελματικά από τα social media, το παρόν άρθρο σας αφορά.

To μεγαλύτερο πλεονέκτημα που σας παρέχει η σταθερή παρουσία των ιατρικών υπηρεσιών σας στα social media είναι η ευκαιρία να είστε πάντα σε επικοινωνία με τους ασθενείς σας. Μέσω των social media μπορείτε να ενημερώνετε οποιαδήποτε στιγμή τους ασθενείς σας για κάθε επαγγελματική σας κίνηση. Η ψηφιακή παρουσία σας κρατάει παρόντες στη συνείδηση των ασθενών σας και αυτό μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμο όσον αφορά στην κίνηση του ιατρείου σας. Aκόμα και αν είστε διστακτικοί εκ πρώτης όψεως, σήμερα που η ψηφιακή επικοινωνία είναι μέρος κάθε επαγγελματικής και προσωπικής δραστηριότητας, η παρουσία στα social media είναι το αποδοτικότερο μέσο για να διατηρήσετε την επαφή με τους ασθενείς σας αλλά και να προσελκύσετε και νέο κοινό που αναζητά συγκεκριμένες υπηρεσίες υγείας.

Δείτε επιτυχημένα παραδείγματα εδώ

Κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων στην οποία συμμετέχετε, σας δίνει την ευκαιρία να δημοσιεύσετε χρήσιμο περιεχόμενο που αυξάνει την ενημέρωση για την παρουσία και την ειδικότητά σας. Εάν μάλιστα έχετε την ικανότητα να παράγετε πρωτότυπο περιεχόμενο σε σταθερούς χρόνους, μπορείτε να εδραιώσετε σταδιακά την εικόνα σας στα social media, με αποτέλεσμα να γίνετε αναγνωρίσιμοι στους χρήστες.

Όπως είναι γνωστό και αυτονόητο, οι επαγγελματικές σχέσεις είναι σημαντικές σε κάθε κλάδο. Ως γιατρός, είναι φυσικά πολύ καλό να έχετε ένα δίκτυο γνωριμιών, διατηρώντας επαφές με όσους μπορεί να συνεργάζεστε όταν έχετε ασθενείς με ασυνήθιστα ιατρικά προβλήματα ή όταν θέλετε να τους παραπέμψετε σε γιατρούς κάποιας άλλης ειδικότητας. Οι γιατροί αυτοί μπορεί επίσης να παραπέμπουν τους ασθενείς τους σε σας, ανάλογα με την περίσταση. Eίναι επίσης αποδοτικό για την εργασία σας να συνδέεστε με άλλους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα στα social media, διότι έτσι σας δίνεται τη δυνατότητα να συνδεθείτε με το κοινό των δικών τους social media. Όταν μάλιστα ένας συνάδελφος σας μοιράζεται το περιεχόμενό σας, λαμβάνετε ψήφο εμπιστοσύνης από μια αξιόπιστη αρχή στον τομέα του, και αυτό είναι μόνο θετικό για εσάς.

Το LinkedΙn, λόγω των ειδικών του χαρακτηριστικών, είναι το ιδανικό μέσο προκειμένου να χτίσετε ένα επαγγελματικό δίκτυο και να παραμένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον τομέα σας.

Τα social media επίσης σας παρέχουν την δυνατότητα συντονισμένης προβολής των ιατρικών σας υπηρεσιών, καθώς όταν συμμετέχετε σε αυτά, μπορείτε να στοχεύσετε σε συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Ανάλογα με τις διαφημιστικές δυνατότητες που προσφέρει το κοινωνικό δίκτυο που επιλέξατε, έχετε τη δυνατότητα να στοχεύετε άτομα βάσει ειδικών δημογραφικών στοιχείων, για παράδειγμα να επιλέγετε την ηλικία, το φύλο ή τον τόπο διαμονής του κοινού που επιθυμείτε να σας γνωρίσει. Αυτή η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη, ειδικά αν σκοπός σας είναι να προσελκύσετε νέο κοινό, αποτελούμενο από άτομα που είναι πιθανόν να γίνουν οι νέοι ασθενείς σας ή να ενδιαφερθούν για τις υπηρεσίες σας στο μέλλον.

Τα οφέλη της επαγγελματικής χρήσης των social media για τους ανθρώπους της Υγείας είναι πολλά και σημαντικά για να τα αγνοήσει κάποιος. Είναι το πιο σύγχρονο, αποδοτικό μέσο για να δηλώσετε την παρουσία σας στον χώρο, να θεμελιώσετε τις επαγγελματικές σχέσεις με τους ασθενείς και τους συναδέλφους σας και, γενικά, να γνωστοποιήσετε την επαγγελματική σας οντότητα και δραστηριότητα.

Φυσικά, την παρουσία σας και την ευθύνη για τα social media του ιατρείου σας θα πρέπει να την αναλάβει πραγματικά εξειδικευμένη εταιρία στο ιατρικό marketing. Μια δύσκολη υπόθεση πλέον μετά την εμφάνιση των "λίγο απ’όλα" που χωρίς επιχειρηματικό ήθος και κανένα αποδεδειγμένο παρελθόν από τον τομέα της υγείας έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 212 1025092 , εναλλακτικά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.healthsolutions.gr

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved