ΓΙΩΡΓΟΣ E. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ

ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. καημένη…

ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. καημένη…

Δεν άντεξε. Και πως ήταν δυνατόν; Για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη… η δημοσιότητα, η κάθε είδους κουβέντα σχετικά με το πρόσωπό του, οι διακαναλικές συνδέσεις (και να σφάζονται Αυτιάς και Παπαδάκης για την πάρτη του), κ.ο.κ., είναι το καθημερινό του οξυγόνο.

Πόσο να μείνει, δηλαδή, εκτός τηλεόρασης ο εθνικός μας τηλεπερσόνας; Του ήρθε κατακέφαλα και η έκπτωση από το αξίωμα, πόσο να αντέξει ο πληγωμένος Πανίκας; Εδώ ντύθηκε ΖΟΡΟ και έκανε δηλώσεις για το σκοπιανό, έφαγε στα μούτρα νερά, γιαούρτια και ό,τι άλλο προς χάριν της τηλεθέασης και της δημοσιότητας βεβαίως-βεβαίως. Ο Πανίκας είναι υπέρ του αμερικάνικου δόγματος: να μιλούν για σένα και ας σε βρίζουν -αρκεί να λένε σωστά το όνομά σου.

psomiadis111

Είδε και απόειδε ο άνθρωπος, έψαξε και βρήκε τη λύση. Θα δημιουργήσει, λέει, το δικό του think tank. «Δίκτυο Πατρίδα», το ονόμασε. «Δεν είναι κομματικός φορέας, αλλά πολιτικός», ξεκαθαρίζει (και η τοπική Ν.Δ., ασθμαίνουσα, το υπερθεματίζει).

Ποιος είναι ο στόχος; Εμείς σας τον αποκαλύπτουμε. Να κινηθεί λίγο επικοινωνιακά ο νομάρχης της καρδιάς μας, ντε... «Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης», εξ ου και το Πατρι.Δ.Α.».

Ποιον θα αφυπνίσετε, όμως, κ. Ψωμιάδη μου; (Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά κουβέντα να γίνεται…). Εδώ ο Μπουτάρης μας είπε ότι θα γιορτάσουμε την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους… ΜΑΖΙ με τους Τούρκους! Σα να μην έφτανε αυτό, ο "λαοπρόβλητος" δήμαρχος Θεσσαλονίκης μας είπε και ότι το 1912 αφελληνιστήκαμε!

Οι πολιτικοί μας ταγοί, από την άλλη, καθημερινά μας σώζουν, οδηγώντας μας δεμένους χειροπόδαρα βορά στους Κέλτες -Γερμανούς και Δανούς- και μας εξαθλιώνουν.

Δεν αφυπνιζόμαστε εμείς. Τσάμπα η προσπάθεια.

Όχι ότι διαφωνούμε με την πρωτοβουλία σας. Το αντίθετο. Την επικροτούμε. Δώστε μας εσείς μια άλλη νότα, μπας και ξεχάσουμε για λίγο τι ψηφίζουνε –«για μας», χωρίς εμάς- στη Βουλή…

Γιώργος Ε. Χριστοφορίδης

like3

Κάντε στη σελίδα του blog στο facebook!

follow2

Κάντε στη σελίδα του blog στο twitter!

gchristof
  • Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για κάθε νέο δημοσίευμα του blog επικοινωνήστε με το