ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Tι σημαίνει J.A.C.E? Το μυστήριο, λύνεται στις 8 Νοεμβρίου (Video)

Tι σημαίνει J.A.C.E? Το μυστήριο, λύνεται στις 8 Νοεμβρίου (Video)

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος ψάχνει πίσω από τις λέξεις ενός γρίφου για να σας ξεκλειδώσει την πόρτα στην έκπληξη της χρονιάς μέσα από ένα εντυπωσιακό teaser video που θα σας κάνει να θελήσετε πολύ περισσότερα.

J.A.C.E. θα μπορούσαν να είναι τα αρχικά γράμματα σε ένα νυχτερινό κυνήγι θησαυρού που τελειώνει κάπου εκεί που αρχίζει να χαράζει. Ή το αρκτικόλεξο σε ένα θανάσιμο μυστικό που σημαδεύει όσους το κουβαλάνε. Τα γράμματα κλειδί για να ανοίξει η θυρίδα της μνήμης ενός σκιώδους διαχειριστή των ονείρων. Ή ο μυστικός κωδικός μιας θρυμματισμένης πραγματικότητας. Όλα αυτά ή και τίποτα από αυτά, αλλά πάνω από όλα ο κρυπτικός τίτλος της ομορφότερης ελληνικής ταινίας των τελευταίων χρόνων, που θα αποκαλυφθεί στις αίθουσες από τις 8 Νοεμβρίου.

Ένα σινεμά συναισθηματικής υπέρβασης, τεχνικής αρτιότητας και σκηνοθετικής κοσμοπολίτικης δυναμικής, από τον σκηνοθέτη του “Black Out”, Μενέλαο Καραμαγγιώλη. Μια σύγχρονη νουάρ, αction, ερωτική, θριλερική ελληνική μυθολογία, που καταφέρνει μέσα σε διόμισι ώρες, να διασχίσει χρόνο και χώρο, ενώνοντας τον Όλιβερ Τουίστ με το άγιους ελέφαντες από το Santa Sangre του Γιοντορόφσκι, μπαρόκ με τους φωτισμούς από νέον, το art intstallation με το μπαρ ξεκωλάδικο, τον Aλμοντοβάρ με την όπερα και τη σάρκα με τον αγριεμένο βρυχηθμό πληγωμένου ελέφαντα. Την ορφάνια με τη βροχερή γιορτή και την οικογένεια με το πόστο σου στο χορευτικό ενός καμπαρέ που θα επιλέξεις.

Σε μια ιστορία με αρχή, μέση και λυτρωτικό τέλος που ρουφιέται μονορούφι, ακολουθώντας ένα λαβύρινθο διακλαδώσεων που μπλέκουν την λογική του ονείρου με την πραγματικότητα, διαστρεβλώνοντας όχι το όνειρο, ούτε την πραγματικότητα, αλλά τις προσλαμβάνουσες σου. Μία από τις ακριβότερες (σε συναίσθημα και χρήμα), ομορφότερες, και πλέον ανταποδοτικές στη σχέση τους με το θεατή, ελληνικές ταινίες των τελευταίων ετών, με ένα μοναδικό πρωταγωνιστικό cast: Χρήστος Λούλης, Στεφανία Γουλιώτη, Μηνάς Χατσησάββας, Κόρα Καρβούνη, Αργύρης Ξάφης, Ακύλας Καραζήσης, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Τσορτέκης.

Το J.A.C.E. είναι μια ταινία χωρίς την ανάγκη συνοδευτικής ταμπέλας, τόσο art όσο ένα κυνηγητό με κλέφτες κι αστυνόμους και τόσο action όσο ένα υπέροχο γαμήσι, αφήνοντας όλους όσους την απολαύσουν, μύστες, σε έναν αστικό θρύλο που πάντα θα ελπίζουμε να μοιραστούμε και με άλλους. Ένα view master παιδικής μνήμης και ενήλικης αναζήτησης για επιστροφή στην αθωότητα, γεμάτο από ότι αγαπάμε στο σινεμά της ζωής μας: πάθος, έρωτα, αγωνία, συγκίνηση, μυστήριο, δράση και ανατροπές. Ένα view master, σαν αυτό που μας δίνει μια πρώτη γεύση από το ελλληνικό κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς, στο πρώτο tease trailer της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την Audio Visual στις 8 Νοεμβρίου. Γιατί πάνω από όλα, το J.A.C.E. σημαίνει…. (συνεχίζεται)

*Kάνε like στη σελίδα του J.A.C.E. στο facebook ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο profile Tassos Theodoropoulos, στο twitter ως klarinabourana ή στο terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης