ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Gay ζευγάρι γονιμοποιεί σερβιτόρα (Video)

Gay ζευγάρι γονιμοποιεί σερβιτόρα (Video)

...και άλλα πολλά στο PART 2 του αφιερώματος για τις καλύτερες νέες φθινοπωρινές σειρές που έχουν "ξεφύγει". Για χάρη των οποίων οΤάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος, βρέθηκε αντιμέτωπος με πυρηνικά υποβρύχια, ιδρωμένους πυροσβέστες, και ερωτευμένα αγόρια, σε group therapy με σβηστά τα φώτα.

Θα καταφέρουν να μας κολλήσουν στην οθόνη, ή απλά να μας οξυγονοκολλήσουν (καίγοντας) τα εγκεφαλικά μας κύτταρα; Θα επιβιώσουν μετά από τρία τέσσερα επεισόδια ή θα μείνουμε με τη χαρά εκεί που κορυφώνεται η πλοκή; Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η φθινοπωρινή σεζόν της αμερικάνικης τηλεόρασης αρχίζει με υποσχέσεις για χορταστική μαζική διασκέδαση, ανυπομονησία και υποσχέσεις που σε πολλές περιπτώσεις συναγωνίζoνται αυτή των κινηματογραφικών ταινιών. Μάθετε ότι χρειάζετε να ξέρετε για να επιβιώσετε και δείτε τα εντυπωσιακά trailer στο 2ο μέρος του καλύτερου αφιερώματος για τις νέες σειρές. Ένα gay ζευγάρι αποκτάει παιδί με παρένθετη μητέρα, ο Μάθιου Πέρι αποκτάει καινούργια φιλαράκια σε γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, ένα πυρηνικό υποβρύχιο διατάσσεται (από Χρυσαυγίτες) να εξολοθρεύσει το Πακιστάν, τορνευτοί πυροσβέστες σβήνουν (και ανάβουν φωτιές) στο Σικάγο, ενώ ξαφνικά όλος ο ηλεκτρισμός του κόσμου χάνεται, και μένεις μόνος με τις μπαταρίες από το δονητή σου. Σοβαρολογώ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες, δείτε τα video και πάρτε μια ανάσα. Αυτό το χειμώνα, δεν είναι όλα τόσο μαύρα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

***Ανακαλύψτε την τηλεόραση και τη σόου μπιζ, όπως πρέπει να είναι: ακατάλληλη για ανηλίκους, ανάποδα και καλαματιανά, από τον ΤΑΖ, στο TV ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ, του GOSSIPTV